2777
2789

سلام  امروز روز ۱۱ پریودی بودم، رفتم سونو ‌واژینال دادم، این بود جوابش تنبلی داشتم فولیکول غالب نداشتم اندومتر پایین بود😔😭😭وسط خیابون نشستم گریه کردم😭خواهش میکنم کسی تجربه مشابه داشته کمکم کنید وزنم ۸۰ و قدم ۱۶۴ 

عزیزم چند سالته ؟چند وقت اقدامی؟ بیشتر این مشکل تنبلی تخمدانت برای وزنته حداقل 15 کیلو کم کن..... و چیزای گرم زیاد مصرف کن دمنوش 5 انگشت هم خیلی عالیه برای تخمدانات و بارداری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چند سالته ؟چند وقت اقدامی؟ بیشتر این مشکل تنبلی تخمدانت برای وزنته حداقل 15 کیلو کم کن..... و ...

سلام عزیرم ۳۰ سالمه نه ماهه اقدامم ولی مرتب نه تو بگو دوسه ماهه دقیق اقدامم، من قبلا که لاغر بودم تنبلی نداشتم 😭 واقعا خستم دلم میخاد لاغر شم