2777
2789

بقیه تو قفس بودن اخریه دستم گرفته بودم خیلیم بزرگ بود . به داداشم میگفتم بگیر نمیگرفتش داشتم سکته میکردم . حالم بده از اونهمه ترس و استرس تو خواب😑😑 مار تو خواب دشمنه . ولی چرا اخه انقد دشمن😑😑😑

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
اووو من چقد خواب مار دیدم برام عادی شد ع بس میاد تو خوابم

من خیلی سختی هس تک زندگیم . خستم دیگه . حخی فکر اینکه مار دشمنه حالمو بد کرده 😑😑😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خواب رو به خیر تعبیر کن

مار تو خواب پوله

میخواد یه پولی دستت بیاد

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
عزیزم خواب رو به خیر تعبیر کنمار تو خواب پولهمیخواد یه پولی دستت بیاد

ممنون بخاطر انرژی مثبتتون 😊🌹🌹🌹 اتفاقا قراره یه پولی دستم بیاد . خدا خیرت بده یکم حالم بهتر شد 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🙏

ممنون بخاطر انرژی مثبتتون 😊🌹🌹🌹 اتفاقا قراره یه پولی دستم بیاد . خدا خیرت بده یکم حالم بهتر شد 🌹 ...

انشاءالله همیشه خوب باشی🥰بابای منم خواب مار زیاد میبینن هرموقع خواب میبینن خوشحالن میگن میخواد یه پولی برسه🤩😂😂

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔

اسی منم خواب مار زیاد میبینم ینی سالی5،6بار تو خواب خیلی میترسم 

دشمن ک همیشه هست بیخیال بیشتر منظور حسودو بخیله 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
انشاءالله همیشه خوب باشی🥰بابای منم خواب مار زیاد میبینن هرموقع خواب میبینن خوشحالن میگن میخواد یه پ ...

سلامت باشی مهربون 🥰🥰🥰🥰  چه خوب . خدا براتون نگهشون داره 🥰