2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه صدای شبیه کفش سوتی بچه یا عروسک خرسی که فشارش بدی یهویی شب که میشه میاد ... همه جا سکوته صداشو خی ...

صدای فلاسک چای نیست؟؟؟؟ فلاسک چای دارین؟؟؟؟ 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

نه اصلا توی اتاق که نمیاریم ضمنا استفاده نمی‌کنیم مامانمم شنیدن ...

صدای یخچال ممکنه باشه.صدا از بیرون ممکنه باشه .نترس اینجوری چیزا طبیعیه. 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

صدای یخچال ممکنه باشه.صدا از بیرون ممکنه باشه .نترس اینجوری چیزا طبیعیه.

نههههه من دوبار قبلی که شنیدم گقتم شاید نوتفیکیشن گوشی من یا مامانم بوده بعد دیدیم نه اونم نبوده....الان امشب دفه سوم بود خیلییییی نزدیکه صداش دقیقا یه متر فاصله اس انگار

پدر بزرگم فوت شده بود تا مدت ها صدای عصا زدنش روی حیاط رو میشنیدم شبا

الان وقت این پیام بود؟

نههههه من دوبار قبلی که شنیدم گقتم شاید نوتفیکیشن گوشی من یا مامانم بوده بعد دیدیم نه اونم نبوده.... ...

هر چیزی هم باشه آسیبی بهت نمیتونه برسونه .