2777
2789
عنوان

راجبه شوهرم هست توروخدا بیاید نظر بدید چکار کنم این خیانت یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 60 پست

اسی کاملا حق داری خیانت که نه ولی داره لاس می‌ زنه علنا .ببین مثلا برادر شوهرهای من تیکه کلامشون عزیزم هست خب اتفاق افتاده به من گفتن پیش زناشون هیچ منظوری پشتش نیست ولی جون بخواه دیگه تکه کلام نیست که باهاش حرف بزن و بگو دیگه نمیخواد به همکاری زنت میوه بفروشید اصلا چه لزومی داره والا اه کثافتا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرمن قبلش حتما بایه مشاور صحبت کن 

و اگه خواستی موضوع رو مطرح کنی همیشه یادت باشه سه دقیقه اول صحبت تعییین میکنه بحث به دعوا ختم بشه یا صلح .

نگو چرا و فلان و دادو بیداد ...

بگو ببین من میشناسم تورو میدونم شاید منظوری نداری 

ولی من حس خوبی نمیگیرم از این قضیه ‌و اذیت میشم 

یه درصد فک کن منم این شکلی با همکارای مردم صحبت کنم یا نه اونا بیان اینجوری با من حرف بزنن و بهم بگن تو جوون بخواه یا ...این موضوع اذیتم میکنه و دلم نمیخواد سراین چیزا حرمت همو بشکنیم بگو یه زن از همسرش جز دوست داشتن و امنیت چی میخواد؟؟بگو اینجوری اون امنیتو ندارم بگو من میدونم تو منظور نداری اما من خودم زنم میدونم ممکنه یکی جور دیگه ای برداشت کنه یا به خودش بگیره 

لطفا مرز بزار برای رابطه باخانوما 

جالب خیلی به همه چیز پاینده به نماز اول وقت خواندن نماز شب خواندن روزی یه بارزیا ت عاشورا قرآن چقدر ...

ترک عادت سخته تو نمیتونی تغییرش بدی ،میدونم سخته ولی خب وقتی دوسش داری و زندگیتو دوس داری زیاد کل کل نکن باش اونوقت بینتون فاصله میافته  ،از خدا کمک بگیر که کمکش کنه این رفتارش درست بشه نمیدونم با نذر با دعا ،خدا خودش گف با صبر و نماز ازم کمک بخواین

ان شاءالله خدا کمکت کنه شوهرت همونجور که دوست داری بشه الهی آمین🧿🙏🏻

هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی
جالب خیلی به همه چیز پاینده به نماز اول وقت خواندن نماز شب خواندن روزی یه بارزیا ت عاشورا قرآن چقدر ...

اسی شوهر منم مدل شوهر تو نماز دعا و اینا همه سرجاش ولی خیانت چتی بهم میکن 

به نظرمن قبلش حتما بایه مشاور صحبت کن و اگه خواستی موضوع رو مطرح کنی همیشه یادت باشه سه دقیقه اول صح ...

بخدا خیلی سختی کشیدم تازه داشتم همه چیز رو فراموش میکردم که این پیام هارودیدم

خودش میگه منظوری ندارم به نظر شما بهش بگم بگم یک هفته دعواس خونه امون

بستگی داره اهل کدوم شهر باشی، تو بعضی فرهنگها عادیه مرد اینجوری حرف بزنه، من خودم شمتلی هستم برام عجیب نیست مرد یه ذره شوخ باشه،. ولی الان جنوب زندگی میکنم میبینم خیلی چیزا رو بد میدونن

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
ترک عادت سخته تو نمیتونی تغییرش بدی ،میدونم سخته ولی خب وقتی دوسش داری و زندگیتو دوس داری زیاد کل کل ...

ممنون ازدعات انشاالله همگی شماها دوستان عزیز هرچی ازخدامیخاید بهتون بده الهی امین

بخدا خیلی سختی کشیدم تازه داشتم همه چیز رو فراموش میکردم که این پیام هارودیدم

خودت رو‌اذیت نکن ببین یه چیزی رو از من داشته باش ولاتجسسو تجسس نکن تو کارش خودت بدتر اذیت میشی 

یه بار باهاش صحبت کن و برای همیشه دست از اینکارات بردار اگه خدای نکرده کاره ای بود مطمئن باش متوجه میشی شک نکن ولی این کارا فقط باعث میشه خودت اذیت بشی و بدبین بهش پس رها کن 

این سوالارو از خودت بپرس ایا تاحالا خیانت کرده؟؟اگه نه پس دیگه شماهم رها کن عزیزم