2777
2789
عنوان

راجبه شوهرم هست توروخدا بیاید نظر بدید چکار کنم این خیانت یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 60 پست
سلام تا زیادتر از از این تعارفات پیش نرفته و روابطشون دوستانه تر و نزدیک تر نشده بهش تذکر بده و بگو ...

الان بحث سه تا همکار منم این فکررومیکنم بهش بگم خودش رو جمع کنه الان اولش ولی خدایش همکارهاش خیلی سنگین رفتار کردن باهاش

با جنگ و دعوا نه که بدتر میشه اما با زبان خوش ولی با جدیت در این مورد باهاش صحبت کن. ازش بپرس نظرش چیه اگه آقایی همینطوری به تو پیام بده

درمورد لزوم تعهد و نگرانی هایی که میتونه گرمای زندگیو به سردی بکشه صحبت کن. همونطور که اون یه چیزهایی رو در رابطه با تو نمی پسنده تو هم و هر انسان عاقل و سالم دیگه ای هم چنین رفتارهایی که اون داره نمی پسنده. واضح زشتی رفتارشو بهش نشون بده البته با زبان خوش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر کن ببین چی میشه صبر و زمان خیلی چیزارو ثابت میکنه اگه دیدی رفتارش با توام عوض شد و تغییر رفتار د ...

بخداتورندگیم خیلی سختی کشیدم هرساله یه برنامه داشتیم که به گوه خوردن افتاد تمام اونم درحد پیام دادن خداهم خیلی دوسش داره نمی خواد گناه کنه خدا جونم به من بیچاره می فهمونه من داغون میشم بخداپیرشدم ولی الان خوب شده ولی سرکارجدید میترسم

خودش میگه منظوری ندارم به نظر شما بهش بگم بگم یک هفته دعواس خونه امون

وقتی با همه داره شوخی میکنه حتما مدلشه منظوری نداره عادت کرده

ولی خب با ملایمت بگو که میدونی منظوری نداره ولی بگو ناراحت میشی از رفتارش همین ولی دعوا نکنین،اونوقت از سر لج و لجبازی شاید بیشتر کنه،

هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی
و منی که فیلم پو رن دیدم تو گوشی نامزدم دانلودش نکرده بود ولی دیوانه شدم🤧البته چت کردن عادی و رسم ...

خودش می‌دونه چقدر حساسم حساسم کرده اگه پاک نکنه مشکلی نیست چرا پاک می‌کنه من نبینم

خودش می‌دونه چقدر حساسم حساسم کرده اگه پاک نکنه مشکلی نیست چرا پاک می‌کنه من نبینم

بگو منم مثل خودت رفتار میکنم اگه گفت غلط میکنی و... تو گوش نده یه بار تابلو مثل خودش رفتار کن ببین  چی میشه

تو تاریکی خودمم بد هیچکیو نمیخوام 
وقتی با همه داره شوخی میکنه حتما مدلشه منظوری نداره عادت کردهولی خب با ملایمت بگو که میدونی منظوری ن ...

جالب خیلی به همه چیز پاینده به نماز اول وقت خواندن نماز شب خواندن روزی یه بارزیا ت عاشورا قرآن چقدر صلوات ولی شوخی کردن با پیام رودوست ندارم 

بگو منم مثل خودت رفتار میکنم اگه گفت غلط میکنی و... تو گوش نده یه بار تابلو مثل خودش رفتار کن ببین ...

بخدااگه با یه مرد غریبه من شوخی کنم خودشم می‌دونه بخاطر این هرجابرم اصلا کارنداره من بدم میاد با مردها زیادحرف بزنم

بخدااگه با یه مرد غریبه من شوخی کنم خودشم می‌دونه بخاطر این هرجابرم اصلا کارنداره من بدم میاد با مرد ...

راهکار دیگه ای ندارم مشاور حلش کنه بهتره تا اشتباه راهنمایی بشی و سردی بینتون بیوفته

تو تاریکی خودمم بد هیچکیو نمیخوام 
جالب خیلی به همه چیز پاینده به نماز اول وقت خواندن نماز شب خواندن روزی یه بارزیا ت عاشورا قرآن چقدر ...

خب پس معتقده.

حدیث های مربوط به شوخی با نامحرم و....را نشونش بده،اگه شد غیر مستقیم