2777
2789

یه روزی هم به نکرده هات افتخار میکنی 

همه چیز ارزش تجربه نداره…

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

درسته

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

سلام. یه بروکر خوب برای فارکس معرفی کنین

کمیسیون و اسپرد و سواپش کم باشه

تحریم نباشه

پشتیبانی خوب و فارسی داشته باشه

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. یه بروکر خوب برای فارکس معرفی کنینکمیسیون و اسپرد و سواپش کم باشهتحریم نباشهپشتیبانی خوب و فار ...

تمام بروکرای درجه ۱ ایران رو تحریم کردن

اگه کمسیون و اسپرد کم میخواید باید حساب های ecn تهیه کنید که مبلغ واریز اویه اکثرا بالای ۱۰۰۰ دلار هستن

کمسیون هم اگه اسپرد کم میخواید در هر لات ۳ دلار میشه اکثر بروکرا

جدیدا بروکر درجه ۱ دنیا ایران رو از لیست تحریم ها حذف کرده fxpro هست ولی موقع ثبت نام باید کشور عراق رو انتخاب کنید حساب های بالای ۵۰۰ درارش هم اسپرد کمی دارن تلگرام پشتیبانی فارسی دارن

ولی همیشه باید اخبارش رو برسی کنید که دوباره ایران رو تحریم نکنن

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
تمام بروکرای درجه ۱ ایران رو تحریم کردناگه کمسیون و اسپرد کم میخواید باید حساب های ecn تهیه کنید که ...

ممنون

نه دیگه بروکر تحریم نمیخوام. یهو بزنه کل حساب هایی که با IP ایران هست رو مسدود کنه یا تو برداشت وجه اذیت کنه.

این دوتا بروکر چطورن؟

آلپاری

لایت فایننس

اسپرد نماد طلاشونم کمه

راستی اسپرد هم با بروکر عوض میشه هم با نوع حساب؟

من دوتا حساب دمو داشتم با آلپاری و ITB

تو آلپاری اسپرد یورو دلار نهایت ۲ بود تو ITB نزدیک ۲۸

ممنوننه دیگه بروکر تحریم نمیخوام. یهو بزنه کل حساب هایی که با IP ایران هست رو مسدود کنه یا تو برداشت ...

بله اسپرد هم با بروکر عوض میشه هم با انواع حساب ها

بروکر fxpro جزو ۱۰ بروکر برتر جهان هست و ایران فعلا از فهرست تحریم خارج شده

هر وقت تحریم کنند قبلش اجازه برداشت رو میدن 

آلپاری رو توصیه نمیکنم اسپرداش زیاده

رایت فایننس هم اطلاعی ندارم از شرایطش

اگه fxpro رو برسی کنید متوجه میشید چه بروکری هست

اگه هم به هر دلیلی نمیخواید آمارکت و ایرانته رو پیشنهاد میکنم 

بله اسپرد هم با بروکر عوض میشه هم با انواع حساب هابروکر fxpro جزو ۱۰ بروکر برتر جهان هست و ایران فعل ...

ممنون. آمارکت و ایرانته هم تا حالا سابقه تحریم داشتن؟

ممنون. آمارکت و ایرانته هم تا حالا سابقه تحریم داشتن؟

خیر ولی نسبت به fxpro معتبر نیستن و دارای رگولاتوری آفشور هستن آمارکت داخل کشور حدود ۱۷ سال هست که فعال هست ولی ایرانته حدود۷ سالی هست که فعاله ولی اسپرداش کمه

آمارکت یه حساب جدید زده به اسم حساب زیرو اسپردش صفر هست تقریبا ولی باید کمیسیون بیشتری بدید

خیر ولی نسبت به fxpro معتبر نیستن و دارای رگولاتوری آفشور هستن آمارکت داخل کشور حدود ۱۷ سال هست که ف ...

ممنونم بابت پاسخگویی خوبتون. 

یه سوال دیگه

آیا درآمد از فارکس و کریپتو و مظنه و.... مشکل شرعی نداره؟

من تو دمو خوب پول در آوردم ولی یکمم به خاطر این مورد دو دلم که کار رو رسما شروع کنم 

ممنونم بابت پاسخگویی خوبتون. یه سوال دیگهآیا درآمد از فارکس و کریپتو و مظنه و.... مشکل شرعی نداره؟من ...

شرایط دمو با حساب واقعی فرق داره در دمو اون فشاری که در حساب واقعی تحمل میکنید و استرسی که بهتون وارد میشه رو ندارید

کریپتو اشکال شرعی نداره

ولی فارکس و مظنه دارای اشکال شرعی هست و جایز نیست هرچند قبل از سال ۱۳۹۰ فارکس در کشور محاز بود و بنابه دلایلی ممنوع شد 

فارکس از نظر ۹۸ درصد مراجع تقلید شیعه دارای اشکال هست جز آیت الله خامنه ای که بنا به شروطی مجاز کردن

ولی مظنه طلای آب شده از نظر همه مراجع حرام هست چون جنس فیزیکی تحویل نمیگیرید و دلایل دیگه

شرایط دمو با حساب واقعی فرق داره در دمو اون فشاری که در حساب واقعی تحمل میکنید و استرسی که بهتون وار ...

واقعا؟

میدونین اون شروطی که آقای خامنه ای گفتن چی هست؟ پس چرا استاد فارکسمون اینو اولش نگفت؟ نزدیک ۴ماهه دارم آموزش میبینم.

من کلی امید داشتم که با بچه کوچیک یه کسب و کار خوب تو خونه راه انداختم....

واقعا؟میدونین اون شروطی که آقای خامنه ای گفتن چی هست؟ پس چرا استاد فارکسمون اینو اولش نگفت؟ نزدیک ۴م ...

شروطش اینه بروکر واقعا معامله انجام بده

با حکومت اسلامی مخالف نباشه

به دشمنان حکومت اسلامی کمک نکنه

استاد فارکستون گفته که این بازار دارای سود و ضرر هست و چندین سال طول میکشه یاد گیری و تمرین و کسب سود؟

یا فقط گفته این دوره رو بخرید یا رایگان دانلود کنید  شما تریدر میشید با چند تا کلیپ دیدن؟

همچین خبری نیست کسی تاحالا با دیدن چند تا کلیپ تریدر نشده حد اعقل ۲ سالی طول میکشه آزمون و خطا و کسب تجربه و...

شروطش اینه بروکر واقعا معامله انجام بدهبا حکومت اسلامی مخالف نباشهبه دشمنان حکومت اسلامی کمک نکنهاست ...

خوب این شروطی که گفتن رو کدوم بروکر داره؟ اونایی که شما گفتین داره؟

من تو دمو ترید کردم. ضرر هم داشته ولی بیشتر سود بود چون زیر یک دقیقه میبندم معامله رو. با پولی اندازه پول خودم حساب دمو باز کردم که رویایی نباشه. 

استادمون خودشون کانال سیگنال هم دارن که با اشتراک ماهانه روزی حداقل ۳ سیگنال پر سود میدن و از نتایج رضایت بچه ها اسکرین شات میزارن. 

حساب واقعی با بونوس ۵۰ دلار itb داشتم که یهو بچه دو ساله ام با منفی ۳۸ دلار بستش. معامله بعدش برگشته بود و تو سود بود. یادم موند دیگه قفل گوشی رو باز نزارم.

اینطوری که شما میگین یکم دودل میشم. حساب واقعی مگه جز اون استرسش چه تفاوتی با دمو داره؟

خوب این شروطی که گفتن رو کدوم بروکر داره؟ اونایی که شما گفتین داره؟من تو دمو ترید کردم. ضرر هم داشته ...

برای انتخاب بروکر باید برسی کنید که مایکت میکر (دارای میز معاملات)هست یا stp (سفارش ها مستقیم به بانک ها وصل میشه) یا ndd که تخصصی میشه دیگه باید در گوگل سرچ کنید توضیح مفصل دادن

اون بروکرایی که به ایران خدنات میدن ۹۸ درصدشون مایکت میکر هستند جز بروکر FXpro تا جایی که تحقیق کردم خودتونم برسی کنید 

شما حداقل ۶ماه باید در دمو کار کنید و اگه فهمیدید آماده اید برید حساب اصلی 

حداقل سرمایتون باید بالای ۱۰۰۰ دلار باشه تا معامله کنید

به اضای هر ۱۰۰۰ دلار میتونید یک دهم لات 0.1 ورود کنید به معامله

اگه سود ماهانتون ۱۰ درصد شد  دیگه نباید ترید کنید اون ماه

اینا سخنان اساتید بین المللی هست انحام دادن و ندادن پای خودتون

برای انتخاب بروکر باید برسی کنید که مایکت میکر (دارای میز معاملات)هست یا stp (سفارش ها مستقیم به بان ...

یعنی به ده درصد سود اکتفا کنم دیگه بالاتر نرم؟

حجم ۰.۱ لات خیلی زیاده.‌ من با ۰.۰۱ نهایت ۰.۰۲ وارد میشم. البته با سرمایه صد دلار. ایندفعه انشالله با ۵۰۰ دلار وارد میشم نهایت تا نیم لات میزنم. فقط هم جفت ارز طلا دلار. یورو دلار اسپردش بالاست حداقل تو این بروکر.

شما الان از فارکس درآمد خوبی دارین؟ شغل اولتون هست؟

نظرتون راجع به ربات تریدر یا برنامه نویسی جهت معامله اتومات تو MQL چی هست؟