2777
2789

من دهمم.  تا حالا نمیترسیدم ولی الان آنقدر ترسیدم که نگو ‌ همه دارن میگن ۴ سال موندیم پوشت کنکور اخر هم هیچی نشد . تجربی هم هستم . نمیدونم چیکارکنم . مدرسه غیر دولتیه . سوالات کنکور هم کار میکنن . گفتن کلاس لازم نیست برین . چیکار کنم خدایا ؟ لینهمه هزینه کردیم بعد چیز خوب قبول نشم چی؟ اونوقت میشم تو سری خور همه . فامیل و خانواده و ... اصلا اشتباه کردم اومدم تجربی باید میرفتم ریاضی . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر گل

اینجا برای هیچکس مناسب نیست 

نه فقط برای همسن و سالای شما بلکه ما هم

لطفاً دهنتو به حاشیه نکش. باید یاد بگیری پرش فکریتو کنترل کنی. تو صاحب مغزتی نه مغزت صاحب تو. تو این یه سال از هر نوع محیطی که به حاشیه می کشونتت فاصله بگیر. از هر عاملی که اعصابتو خورد می کنه فاصله بگیر. اگه واقعا عاشق رشتت باشی و عاقلانه انتخابش کرده باشی هیچوقت پشیمون نمیشی. شاید برات سخت باشه ولی سختیشم شیرینه. اینجا هر نوع آدمی با هر طرز فکری هست چه بسا که خیلیا هم دروغ می گن و کلا دروغن. خیلیام میام اینجا از مشکلاتشون می گن و شمام اینارو می خونی دچار تنش فکری میشی. پس کار خودتو بکن راهتو برو و اینجام جدی نگیر. همون طوری هم که گفتم از هر چیزی که اعصابتو بهم می‌ریزه فاصله بگیر

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم

اتفاقا تو سال دهمی وقت آزمون و خطا زیاد داری یکم با توجه به آزمون ها پیش برو ببین وضعیتت درصدات خوبه یا نه یکم قلق خوندنتو تغییر بده ببین تغییر می‌کنه یا نه اگر هیچ جوره نشد برو سراغ مشاور کلی هم وقت داری ضرر هم نکردی 

مشاور داری ؟؟؟من یک سال پشت کنکور موندم یه مشاور خوب گرفتم که هزینه اشم خیلی کم بود به نسبت بقیه خود ...

وای خوش به حالت . آره مدرسه مشاور برنامه اختصاصی داده . شما از چندم خوندی برای کنکور؟