امروز صبح زود بیدار شدیم و یه دفعه تصمیم گرفتیم بزنیم به دل طبیعت و یه صبحونه و ناهار تو طبیعت بخوریم و برگردیم واسه صبحونه وسایل کاچی رو برداشتم قرار شد بیرون بپزم بخوریم تو فکر ناهار بودم که شوهرم گفت میریم رستوران من گفتم نه خرج اضافه نتراش و منم زیاد از غذای بیرون خوشم نمیاد گفتم املت میخوریم خلاصه راه افتادیم و شوهرم سر راه رفت گوجه بخره دخترم هم باهاش رفت برگشتنی که از خیابون رد میشدن شوهرم بدون توجه به دخترم بدون اینکه دستشو گرفته باشه یا یه نگاه به دخترم کنه سرش پایین اومدن راستش من به شدت عصبانی شدم چند بار هم اینکار و تکرار کرده بود گفتم چرا دست بچه رو نمیگیری خلاصه دعوا کردیم اونم هرچی از دهنش دراومد گفت و برگشتیم خونه آخرش هم گفت فقط به فکر شکم و دوست بازی هستی درحالی که صبح تا شب خونه ام و نه اینستا دارم و نه زیاد اهل فضای مجازی ام از صبح تا شب هم کلفتی اینا رو میکنم نمیدونم دیگه چه انتظاری ازم داره قلبم شکست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حق رو به هیچکدومتون نمیشه داد هردو بدون فکر فقط خواستین حرص طرف مقابلتونو دربیارین.
یادم رفت اینو بگم چند دقیقه قبلش یه نفر آب میریخت یه ذره ریخت رو ماشین داشت خودشو میکشت هر چی از دهنش درومد به طرف گفت بعد هم رفت پایین با دستمال کاغذی و دستمال عینکم به جون ماشین افتاد و هی پاک میکرد منم بیشتر به خاطر این حرص خوردم که ماشینش از جون بچمون عزیزتره
خب میرفتی قرص معده میخوردی عزیزمن کارت اشتباه بود والا بعضی از ما واقعا شوهرمونو زده میکنیم
عزیزم آخه مشکل اینجاست همسرم خودش میبره رستوران بعد پشیمون میشه میگه پولمو انداختم دور غذای بیرون آشغالها و فلان بعد هم اگر بگم معده م درد میکنه باز واسه اون هزار جور حرف میزنم و میگه خودت چرا غذا برمیداریم می ارزه واقعا به اعصاب خوردیش؟
عزیزم آخه مشکل اینجاست همسرم خودش میبره رستوران بعد پشیمون میشه میگه پولمو انداختم دور غذای بیرون آ ...
اینا به کنار می ارزع تو که بری اعصابشو خورد کنی سرش داد بزنی بخدا زندگی دورونه باهم بگین بخندین برین بشینید دوتایی چایی برزین بخورین حال کنبد اینکارا چیه آخه مهربون باشین زن وشوهرین مثلا شما برای هم میتونید نه بچه نه پدر مادر
یادم رفت اینو بگم چند دقیقه قبلش یه نفر آب میریخت یه ذره ریخت رو ماشین داشت خودشو میکشت هر چی از د ...
به اون فحش داده به شما که فحش نداده .یکم صبوری کنید بزارید صبرتون رو ایشونم اثر کنه .بخاطر بچتون صبرتونو ببرید بالا اونم باباشه قطعا دلش نمیخواد برای بچه اتفاقی بیفته ولی مردا ذهنشون با مامانا فرق داره چون ریز بین نیستن حس خطر مامانا رو متوجه نمیشن.من خودمم پسرمو نمیسپارم دست باباش حس میکنم خیلی نمیتونه مراقب باشه ولی هیچوقت جلو پسرو دخترم با همسرم بحث نمیکنم چون تو علم روانشناسی اثبات شده وقتی شما پرخاش میکنید و باهم بحث میکنید رشته های عصبی بچه دچار مشکل میشه و در آینده دچار مشکلات عصبی میشه کمااینکه خیلی از بداخلاقی های ما بزرگترا هم ریشه در کودکیمون داره