2777
2789
عنوان

بیایید بگید حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 40 پست

بعضي پدر مادرا اصلا حواسشون ب بچه نيست توي خيابون چند روز قبل داشتم توي خيابون فرعي راه ميرفتم ي اقايي با دختر كوچيكش بود اقا سرش تو گوشي بود دو متر جلوتر اين بچه ك خيلي كوچيك بود پشت سرش ميرفت حدود دو نيم سالش بود

يعني من راحت ميتونستم دستم بذارم جلو دهن بچه اينو بردارم ببرم ميخاستم ي چيزي بهش بگم گفتم ولش كن اين اگه ادم بود خودش حواسش بود 

نگرانی یه مادر همیشه هست و طبیعیه حق با شماست. بنظرم شوهرتون بیشتر مقصره البته ما به اندازه شما اینجا از شوهرتون شناخت نداریم  

اما بهتر بود تو خونه باهاش صحبت میکردید و روزتونو خراب نمیکردین .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زنی که خرج نداره .... بقیه اشم خودت میدونی برو رستوران سالاد بخور ولی بزار خرج کنه

موافقم‌ درست میگید اما متاسفانه من اینجوری بار اومدم که هوای جیب شوهرمو داشته باشم برام عشق و محبت بیشتر از پول برام ارزش داشته اما متاسفانه میبینم که تو کشور ما اینجوری نیست قدر همچین زنی رو نمی‌دونن ، البته فکر نکنید که زنی هستم که به خودم نمی‌رسم با کمترین خرج خودمو به روز میکنم 

میدونید از چی می‌سوزم بهم که گفت هیچی بلد نیستی جز خوردن و دوست بازی ، هفت ساله شوهرم یه آرایشگاه نر ...

اگه بخاطر صرفه جويي اينكارا رو ميكني نكن وقتي قدردان نيست اگه بخاطر علاقه خودت هست ك هيچي 

نگرانی یه مادر همیشه هست و طبیعیه حق با شماست. بنظرم شوهرتون بیشتر مقصره البته ما به اندازه شما اینج ...

آره قبول دارم باید بعدا با آرامش میگفتم اما اولین بار نبود نتونستم جلوی خودمو بگیرم

تو چرا فکر میکنی اون بچه فقط بچه توعه؟فقط تو نگرانشی؟اونم پدرشهمطمعن باش که همون قدر که تو مواظب اون ...

نه من همچین فکری نمیکنم ولی خب سهل انگاره ، به حرفهای خاله زنک بیشتر از اصول اولیه ی زندگی اهمیت میده کافیه دخترم بگه مثلا پسر خالش یه حرفی زده قیامت به پا می‌کنه خب من دوست ندارم وقتی از خیابون رد میشه دست دخترمو نگیره ولی به خاطر یه حرف ناچیز کاممون رو تلخ کنه خوشم نمیاد از این اخلاقش 

اگه بخاطر صرفه جويي اينكارا رو ميكني نكن وقتي قدردان نيست اگه بخاطر علاقه خودت هست ك هيچي

صرفه جویی که نه اما آنقدر همیشه گفته پول ندارم سعی میکنم با هزینه ی کم هم زندگیمون رو به نحو احسن اداره کنم و هی غر نزنم که پول نیست

اعتراضت بجا بوده لحنت بد بوده باید میگفتیفلانی جان هواست نبود دست بچه رو بگیری خدایی نکرده ممکنه اتف ...

درسته متاسفانه نتونستم خودمو آروم نگه دارم ، نمی‌دونم شاید از اول زندگیمون آنقدر پرخاش دیدم منم پرخاشگر شدم حس میکنم اخلاقم شبیه همسرم شده و این خیلی اذیتم میکنه