2777
2789
عنوان

خواب خیلی عجیبی دیدم ایت الله بهجت بهم‌کفت

| مشاهده متن کامل بحث + 7596 بازدید | 380 پست

كاملا مشخصه.

واضح داره بهت ميگه كه نمازتو شروع كني.

نماز ستون دينه.

ايت الله بهجت هم يكي از علماي بزرگ بودن. كم كسي نبوده خدا رحمتش كنه

اسي اين خوابت رو سرسري نگيري هاااا.

نماز كليد بهشته

فكر نكني كه اون دنيا ساده ميگيرن. خدا اينقدر دوستت داره كه ميخواد بري سمتش

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن بابا من خیلیم بنده بدیم واقعا میگم.گروه خونیم نمیخوره ب این گیزا.

دلت پاکه مطمئنم.میشه با دل پلاکت ب ای شادی روح پدرم فاتحه یا صلوات بدی.و دعا کنی منو خانوادم خوشبخت بشیم

میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

به امید خدا شروع کن ب نماز ..منم خواهرم فوت شده بسیار مومن بود اومد خوابم و ب نماز تاکید محکمی کرد و ...

روحش شاد.

بله همينجوره. نماز اوجب واجباته. كليده بهشته.

ولي متاسفانه يسريا با جملاتي مثل مهم نيت و خدا به نماز من نيازي نداره و خدا ميبخشه و مهم قلب پاكه خودشونو گول ميزنن و نماز نميخونن

کلیپی چیزی ندیدیم قبلش در این باره

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

روحش شاد. بله همينجوره. نماز اوجب واجباته. كليده بهشته. ولي متاسفانه يسريا با جملاتي مثل مهم نيت و خ ...

توی قرآن اومده ار جهنمی ها میپرسن چرا اهل نار شدین میگن چون از نماز گزاران نبودیم ..اگر دل پاک و نیت مهم بود خدا وند میفرمود نماز واجب نیست و فقط دل پاک و نیت مهمه ...خدا به هممون کمک کنه و عقل و دانش بده که راه راست رو بفهمیم و ..

كاملا مشخصه.واضح داره بهت ميگه كه نمازتو شروع كني.نماز ستون دينه.ايت الله بهجت هم يكي از علماي بزرگ ...

ای خدا...

تازهدبعد از رفتنش شوهرم طالبی سبز شیرین برام قاچ کرد..یه سینی بزرگطالبی شیرین خوردم.

ولی انقدر ارلن هنگ دیدن بهجت هستم ک...

امضات چه اشناست. انگار شعر محلي ماست. خوشم اومد ازش

نمیدونم مال کجاست ولی از سال ۹۶عضوم امضام همین بوده با کاربری جدید که اومدم بازم همینو گذاشتم 😁

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

توی قرآن اومده ار جهنمی ها میپرسن چرا اهل نار شدین میگن چون از نماز گزاران نبودیم ..اگر دل پاک و نیت ...

دقيقا. تو سوره مدثر هست اگر اشتباه نكنم.

بهشتيان از جهنمي ها ميپرسن. اولين چيزي كه ميگن اينه كه ما از نمازگزاران نبوديم.

والله اگه به دل پاك باشه هيچكس مثل ١٤ معصوم دل پاك و نزديك به خدا نبودن.

ادم نبايد خودشو گول بزنه.

دل پاك جاي خودش،انجام واجبات الهي هم جاي خودش.

نماز اولين چيزيه كه اون دنيا از ادم تحويل ميگيرن و بخاطرش هم كسي شفاعتمون نميكنه. به تنهايي بايد جواب بديم.

نماز چراغ و نور قبره.