2777
2789
عنوان

خشکی شدید پوست 🥺

317 بازدید | 22 پست

از کناره های بینیم تا روی گونه ام و قسمت بالای ابروهام روی پیشونیم خشکی شدید شبیه سوختگی شده میسوزه و ب شدت خشکه هرچی آبرسان و مرطوب کننده میزنم فایده نداره کسی راهکاری داره؟😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از لوازم آرایشی اگر استفاده میکنی از اصالتشون با خبر شو و دوما اب زیاد بخور از پماد ویتامین آ د استف ...

چقدر بدہ کہ پسرا از من ھزااار برابر بیشتر اطلاع دارن

کاربر آقا ھستم                                                                      برام دعا کنید بتونم ی رتبہ خوب بیارم

از لوازم آرایشی اگر استفاده میکنی از اصالتشون با خبر شو و دوما اب زیاد بخور از پماد ویتامین آ د استف ...

لوازم ارایش استفاده نمیکنم اگرم بزنم حتما اصل میزنم برای پوستم کرم پودر و پنکک هم اصلا نمیزنم فقط کرم های درمانی میزنم اب میخورم ولی نه خیلی پماد آ د هم امتحان کردم فایده نداشت 🥺

ابرسان مرطوب کننده ی ژون،برا پوست معمولی پمپی رو امتحان کردی؟

نه خیر سرم چیزای خارجی خریدم رو قسمت های سالم پوستم عالی اثر کردن ولی این قسمت های ک ب شدت ملتهبه زیاد اثری ندیدم 😢

پارنتری که روتین پوستی داره داشته باشی همین میشه 😂

واو حقیقتا بہ این دقت نکردہ بودم البتہ اینکہ پارتنر ندارم بی تاثیر نی

کاربر آقا ھستم                                                                      برام دعا کنید بتونم ی رتبہ خوب بیارم

لوازم ارایش استفاده نمیکنم اگرم بزنم حتما اصل میزنم برای پوستم کرم پودر و پنکک هم اصلا نمیزنم فقط کر ...

پیش یه متخصص پوست حتما برو شاید مشکلی خدای نکرده داشته باشی ولی درکل خشکی پوست یا بخاطر حساسیت فصلیه یا منطقه ای با اب و هوای خشکه یا آلودگی هوا من خودم تهران میومدم پوست لبم خشک میشد بخاطر الودگی عادت نداشتم چون .

راستی روتین پوستی هم داشته باشی خوبه 

(: What is written here is about me, not you