از کناره های بینیم تا روی گونه ام و قسمت بالای ابروهام روی پیشونیم خشکی شدید شبیه سوختگی شده میسوزه و ب شدت خشکه هرچی آبرسان و مرطوب کننده میزنم فایده نداره کسی راهکاری داره؟😭
پیش یه متخصص پوست حتما برو شاید مشکلی خدای نکرده داشته باشی ولی درکل خشکی پوست یا بخاطر حساسیت فصلیه ...
اول گفتم شاید چیزی زدم ب پوستم نساخته اما دیدم دور لبم هم سوخته و خشک شده فهمیدم احتمالا یا آلرژیه یا بخاطر قرص اسپرینولاکتون که میخوردم آره روتین پوستی خوبی دارم اگه نداشتم معلوم نبود چی میشد پوستم
نه خیر سرم چیزای خارجی خریدم رو قسمت های سالم پوستم عالی اثر کردن ولی این قسمت های ک ب شدت ملتهبه زی ...
برا من خوب بود امتحانش ضرر نداره علاوه براین باس خشکی بدنت رو از بین ببری غذا های گرمو خشک یا سردو خشکو کمتر بخور بجاش از چیزای گرموتر استفاده کن اب فاتر بخور،غذای ابکی و دمنوش زیاد استفاده کن حداقل ب اندازه ی۸لیوان،ولی اب خالی نخور چون سریع دفع میشه علاوه براین کم کم باعث بیماری میشه،شبا سه قطره روغن بنفشه کنجدی بریز ت نافت روشو چسب بزن،من اجیم همیشه ی خدا بدنش خشک بود دستاش ع خشکی ترک میخورد خون میومد یمدت عمل داشت بعد عمل مجبور بود شیر بخورهشیرم چون سرد و تره خشکی بدنش برطرف شد البته ضرر داره ت سعی کن ویزا گرموتر بخوری