بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرسی گل اینم میشه بگی که من بالاخره شغل دولتی پیدا میکنم یا نه؟
تو رویاهام ، تو خواب هام ، ۳ مرداد ۱۴۰۴ ، اومد تو زندگیم، عاشق شدم..... ، تاسیان یعنی چی؟ ، یعنی غصه ، یعنی دق ، اگه یه روزی تو زندگیم نباشی ، اون حالی که من میشم ، تاسیانه!
دوستت داره ولی آخرش به هم میخوره و ازدواج نمیکنینبا یکی آشنا میشی که ۳ سال بعد ازدواج میکنی
یعنی پیشنهاد هم میده ؟ اگه اره کی ؟ چرا بهم میخوره؟
کی با همسر ایندم اشنا میشم ؟
داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤
دوستت داره ولی آخرش به هم میخوره و ازدواج نمیکنینبا یکی آشنا میشی که ۳ سال بعد ازدواج میکنی
شغل یا مشخصات همسر ایندم چیه ؟ اختلاف سنیمون چقده؟ اشناس ؟
داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤