2777
2789
عنوان

باطل کردن سحر با آب دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 26254 بازدید | 218 پست
چجور گوش بدم؟ چه ساعتی؟ میشه نصفه گوش داد؟ آخه بقره خیلی طولانی!

ببین خودتو اذیت نکن...رهرو ان است ک اهسته و پیوسته رود...مث میگ میگ نباشبم ک با سرعت بریم و وسط راه خسته بشیم هرجور حس میکنی راحتی باهاش همونکارو بکن...من سه قسمتش کرده لودم چون خدایی برام سخت بود حالا گاهی عشقم میکشید و انقدم لذت میبردم ازش بکوب میخوندم حتی گاهی دوبار در روز هم میخوندنش...مهم اینه ک تو بیستو چار ساعت کامل بخونیش...دیگه بنظرم مهم نیست چ ساعتی باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله الان خوندم. ممنوم که توضیح دادید.منم تقریبا همین علایم شما رو دارم😰.پس منم بخونم....

بخون انشالله خوب شی تو هم برای من دعا کن پی دقیقا میتونی درکم کنی چه حالی دارم 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

از همسرتون جدا شدید؟ یعنی اون مدت که قرآن میخوندید خوب بودید ؟طلسم شده بود زندگیتون؟ وای ....

من زندگیمممم خداشاهده بهشت بود ...همه ازمون تعزیف میکردن اصن خیلیاااا بیرون ک میرفتیم فکر میکردن دویت پسر دوست دختریم...ولی متاسفانه الان جدا شدیم ...حتی باهمم قهر نیستیم با احترام جدا شدیم...تمام...ولی کاش ک اون موقعها عقلم میرسید و میخوندنش

من خودم چون مذهبیم نیستم زیاد بدون وضو با گوشی میخوندم و فقط بخاطر اینکه ثابت کنم حرفشون درسته ک نیگ ...

خیلی عالیه منم چند وقته تو کارام گره افتاده حس میکنم سنگینی دارم شاید این یه نشونه بود که شروع کنم...

من خودم چون مذهبیم نیستم زیاد بدون وضو با گوشی میخوندم و فقط بخاطر اینکه ثابت کنم حرفشون درسته ک نیگ ...

چقدر جالب.... آفرین به این اراده

قاصدک هان چه خبر آوردی/از کجا و ز چه خبر آوردی...
من کلا کارهام گره افتاده پول دارم نمیشه خونه بخرم یا معامله به هم میخوره یا خونه خوب نیست بلاخره یه ...

اگه میخای خوب بشی ادامه بده سوره بقره رو...خدا شاهده 

تاثیر گذاره...ببین حتی دیشب استوریش کردم ک کسی بخاد انجامش بده 

من زندگیمممم خداشاهده بهشت بود ...همه ازمون تعزیف میکردن اصن خیلیاااا بیرون ک میرفتیم فکر میکردن دوی ...

متاسفم... ان شاالله خدا مسیر بهتری برات باز کنه‌ . 

اگه میخای خوب بشی ادامه بده سوره بقره رو...خدا شاهده تاثیر گذاره...ببین حتی دیشب استوریش کردم ک کسی ...

باشه عزیزم بازم شروع میکنم ممنون لطفا برام دعا کنید 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

بخون انشالله خوب شی تو هم برای من دعا کن پی دقیقا میتونی درکم کنی چه حالی دارم

حتما عزیزم. ان شاالله مشکلاتتون برطرف بشه. خدا به هممون به حق قرآن عزت و سلامتی بده.‌

خیلی عالیه منم چند وقته تو کارام گره افتاده حس میکنم سنگینی دارم شاید این یه نشونه بود که شروع کنم.. ...

بخون بخدا قسم با اینکه سختمه ک برم بگردم ولی بهت ثابت میکنم ک من اینستا گرام ی روزی فقط ی کامنت زیر همین پستا ک درمورد بزرگی سوره بقره گفته بودن نوشتم برای راست و دروغ بودنش من از همین امروز ینی سیزده ابان پارسال شروع میکنم به خوتدنش و واقعا همین ک کامنتو نوشتم رفتم یوتیوب و دانلودش کردم..هرچند خیلی سخت بود چون قران خوتدن بلد نبودم در حد مدرسه بلد بودم ولی بعد از پونزده روز روان شدم...

لطفاااا بخون حتی اگر حالاتتم عوض شد بخون چون بالاخره بعد از تاریکی روشناییه

چقدر جالب.... آفرین به این اراده

بخدا اراده من نبوده و نیست و نخواهد بود...من هروفت کسی اینو بگه میگم قسم میخورم خوندن بقره از توان من خارج بود انگار کسی منو کنترل کرده بود و بجای من نیخوندش چون خدایی سخته...من فقط خواستم ثابت کنم حقیقت داره یا نه...بازم میگم انکار خدا خودش اینکلرو با بدن و وجود من میکرد و بقره خوندنو برام راحت کرده بود..لطفا بخونش بخدا تاثیر گزاره