2777
2789
عنوان

باطل کردن سحر با آب دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 26246 بازدید | 218 پست
آب دعا چیه منم حس میکنم طلسم شدم

علایم شما چی؟ من جدیدا سردرد های وحشتناک میگیرم. الان ۲ ماه کامل سردرد دارم

قاصدک هان چه خبر آوردی/از کجا و ز چه خبر آوردی...
واقعا؟؟؟ من خیلی ترسو هستم....😰😰😰

اره برای من اینطوری بود 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی ک سحر شدن اولاش قطعاااا همین اتعاقا میوفته ولی اگر هرروز بخونی و مقاومت کنی کاملاااا حالت خو ...

چجور گوش بدم؟ چه ساعتی؟ میشه نصفه گوش داد؟ آخه بقره خیلی طولانی!

احساس میکنم گاهی طلسم میشم. جدیدا خیلی عصبی شدم. هر کاری میکنم نمیتونم رفتارمو عوض کنم. از شوهر کلا ...

بخون بخدا قسم تاثیر گزاره من خودم زندگیم ی مدت شکراب شد خدا سرشاهده چنتا قل رو با ایه الکرسی ک از سوره بقره ست و دوتا ایه اخر بقره و یکی از ایه های ال عنران ر. رو ی لیوان اب خوندم و دادم خودنو شوهرم و کاملااا خوب شد...ولی حیف ک اونموقعها ایمان درست حسابی نداشتم و باز غفلت کردم زندگیم رفت رو هوا... و اونم دیقا توسط کسایی ک حس کردم اتفاقات ماورایی پیش اومده ک از من انقد متنفر شدن اونا و حتی من عاشق هم بودیم از بس خدایی خوب بودن

بخون بخدا قسم تاثیر گزاره من خودم زندگیم ی مدت شکراب شد خدا سرشاهده چنتا قل رو با ایه الکرسی ک از سو ...

از همسرتون جدا شدید؟ یعنی اون مدت که قرآن میخوندید خوب بودید ؟

طلسم شده بود زندگیتون؟ وای ....

اگر صوتش رو گوش بدیم تاثیر دارع؟ شما تاثیرشو دیدی میشه بگی لطفا

بذار اتفاقاتیو ک دیدم بهت بگم و خودت  تصمیم بگیر چیکار کنی و درستش جیه.

عزیزم خواهر خودم هرروووووز بقره رو میخوند رو ب قبله با وضو...من میگفتم خدایا عجب حوصله ای داره و اینا خیلییی برام عحیب بود میگفتم چجوری حوصله داری دو ساعت قرانو بخونی خوند خوند خوند هرروووووز .

و تا چهل روز اینا ادامه داشت تا اینکه  رفتاراش کاملااا عوض شد ...ولی بازم میخونداااااا و انقدددد خوند انقد مداومت داشت ک خدا و قران شفاش داد خدایی...الان حال خواهرم بشدت خوب شده...

اونایی ک سحر شدن اولاش قطعاااا همین اتعاقا میوفته ولی اگر هرروز بخونی و مقاومت کنی کاملاااا حالت خو ...

من کلا کارهام گره افتاده پول دارم نمیشه خونه بخرم یا معامله به هم میخوره یا خونه خوب نیست بلاخره یه چیزی میشه که نشه از شوهرم سرد شدم با بچه ها بد اخلاق کلا دلم نمی‌خواد با کسی حرف بزنم تنهایی دوست دارم کینه ای بد اخلاق شدم عصبی و هر صبح با حالت آشفتگی بیدار میشم اینقدر تپش قلب دارم که انگار دارم میمیرم یا از حالت حال خرابی حالت تهوع دارم منم فکر کردم شاید. طلسم شدم چون قبلاً هیچ کدوم نداشتم یه مدت هر روز گوش دادم اولاش آروم شدم بازم حالم بد شد بدتر از قبل انگار تاثیر نداشت برام من قبلاً هم یه سایه دور برم حس میکنم نگاهم می‌کنه و میترسم کاش حالم خوب بشه آرزو دارم حالم خوب بشه مثل قبل بشم خیلی بده مریضی روحی

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

علایم شما چی؟ من جدیدا سردرد های وحشتناک میگیرم. الان ۲ ماه کامل سردرد دارم

کاملا توضیح دادم عزیزم ببین شما هم اینطوری هستید پایین تر گفتم 

چجور گوش بدم؟ چه ساعتی؟ میشه نصفه گوش داد؟ آخه بقره خیلی طولانی!

تند خوانیش دانلودکن 

من یه مدت گوش دادم بشدت حالم بد شد همش ناراحت بودم انگار احساس ضعف نگرانی داشتم نمی‌دونم چرا و خیلی ...

کلن برا همه همینجوریه چون در برابر بقره نمیتونن ایستادگی کنن اولش که شروع میکنی شیاطین هر کاری میکنن که تو رو پشیمون کنی تا ادامه ندی ترس نداره چون بلایی سرت نمیارن ولی یکارایی میکنن تا یه اتفاقاتی پیش بیاد تا تو از گوش دادن دست بکشی 

مثلا من خودم تا یک هفته گوش دادم دقیقا همون تایمی که میذاشتم بچم انقد بهانه میگرفت و گریه میکرد که من دیگه سرسام میگرفتم بشدت عصبی میشدم دیگه تحمل صدای بقره رو نداشتم 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

در نهایت چیکار کردی؟

هیچی همچنان حالم بده کاش خوب بشم من هر روز از حالت نگرانی استرس حالت تهوع میگیرم و تپش قلب دارم 

کاملا توضیح دادم عزیزم ببین شما هم اینطوری هستید پایین تر گفتم

بله الان خوندم. ممنوم که توضیح دادید.

منم تقریبا همین علایم شما رو دارم😰.

پس منم بخونم....

اگر صوتش رو گوش بدیم تاثیر دارع؟ شما تاثیرشو دیدی میشه بگی لطفا

من خودم چون مذهبیم نیستم زیاد بدون وضو با گوشی میخوندم و فقط بخاطر اینکه ثابت کنم حرفشون درسته ک نیگن بقره واقعا سوره بزرکیه یا نه اینکارو کردم...و قسم میخورم تاثیرشو دیدم...البته من بکوب دو ساعت رو نمیخوندمااا من مثلا سی چهل دیقه رو نیخوندم بعد بقیه شو هم طول روز میخوندم...گاهی دراز میکشیدم گاهی نشسته هرجور دوس دلشتم میخوندم ولییی میخوندماااا ینی حتی اگر با مرگم دستو پنجه ندم نیکردم خودمو محبور ب خوندنش میکردم خدا شاهده شاید من سردرد و اتفاقات ماورایی برام نیوفتاد ولی قلبم ی ارانش انچنان عجیبی باهاش گرفت ک الانم اگر استزس میگیرم میرم سراغ سوره بقره حس نیکنم ی لیوان پر از جوهرم و جلوی شیر ابم و قشنگ ارامش قلبمو خس میکنم...و خدایی گره های زندگیم دیگه کور نبودن و واقعا گره های زندگیم شل میشدن ...من و خواهرم میخوندیمش ...حتی گاهی صوتشم پخش نیکردیم ولی خب حتمااا هرروز هم میخوندیمش