2777
2789

من دفترچه کنکور ارشد پارسال رو دانلود کردم و دیدم

چند تا قسمت داره یه جا نوشته رشته یه جا نوشته گرایش

بعد بعضی جاهاش جلوی گرایش رو خالی گذاشته

این یعنی آخر سر میشه اون رشته رو خوند یا نه؟

چرا جزو رشته ها هست و جزو گرایش ها نیست

عکسشو الان میذارم

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا اینجا اگه من بخوام بر فرض الگوریتم و محاسبات بخونم یا علوم و فماوری شبکه بخونم میشه؟

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
گرایش ندارن دیگه

سوالمو پایین نوشتم جوابشو میدونین؟

اینها گرایش ندارند

یعنی نمیشه توی ارشد مثلا من علوم و فناوری شبکه بخونم؟

چرا دیگه.

یعنی میشه ولی دیگه هیچ زیرشاخه ای نداره درسته؟

بعضی رشته ها شاخه یا گرایش‌های مختلف دارن بعضیا ندارن. مثلا مهندسی کامپیوتر چن تا گرایش داره ولی بعض ...

یعنی من توی ارشد میتونم همه ی اون رشته هایی که نوشته رو بخونم درسته؟

ولی بعضی از اون رشته هایی که میتونم بخونم گرایشی ندارن

الان بهش فکر نکن. بعد از لیسانس ممکنه نظرت عوض شه. توی دانشگاه گرایشها رو بهتر می تونی بشناسی

درسته نه فقط همینش برام سوال بود وگرنه بعدا تصمیم میگیرم چه گرایشی بخونم انشاالله

ممنون جواب دادین❤️