2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی خوبه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 60 پست
من سنتی و فامیل امو خیلی خیلی خداروشکر راضی اماز خودش و خانوادشدر کل در خانواده ایرانی، خودشون انتخا ...

راستش از ازدواج خیلی میترسم دست خودمم نیست بابام ب جای اینکه بهم دلگرمی بده بر گشته میگه من اگه سن تو بودم بر می گشتم ب قبل ازدواج نمیکردم 😔🤦🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش از ازدواج خیلی میترسم دست خودمم نیست بابام ب جای اینکه بهم دلگرمی بده بر گشته میگه من اگه سن ت ...

نه عزیزم

با چشم باز ، با عقل فکر کن و تصمیم بگیر

فردا رو نبین، ۱۰سال بعد رو ببین

ببین این ،اونی هست ک بتونی تحملش کنی؟

خونه خودت، اختیار خودت، زندگی خودت، مستقل شدن، خیلی زیباست

تا کجا تنها باشی و دوست ،دوست ، دوست؟؟

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
چه چیزی رو مجبوری قبول کنی عزیزم؟

بخاطر شرایطی ک دارم درکل  نمیخوام خودمم جلو مرد جماعت بیارم پایین ی نقطه ضعف خیلی خوبی میشه براشون خیلی خوب  واقعا حالم بد میشه  

تو سنتی هم میشه زمان داد واسه شناخت فقط مدل آشنایی فرق داره تو سنتی پسر با خانواده میاد و دختر رو خو ...

کلا تو نی نی سایت تصور همه اینه که ازدواج سنتی یعنی بابای دختر با یه شمشیر بالای سر دختر ایستاده که باید با فلان پسر ازدواج کنی 

دختر هم اصلا پسرم ندیده و بعد خطبه ی عقد داماد تور عروس رو میزنه کنار و عروس رو میبینه 😆😆😆کلا تصورشون اینه 

منم سال 82 ازدواج سنتی کردم کلی با هم حرف زدیم تلفنی حرف می‌زدیم هیچکسم اجبارمون نکرد 

یا برادرم با نامزدش سنتی ازدواج کردن ولی نزدیک 2 سال ارتباط داشتن با هم بیرون میرفتن همیشه 

اینم که خانواده انتخاب کنند خیلی بده

ازدواج های خانوادگی و سنتی اصولا دختر پسر همو دیدن و پسندیدن

خانواده ها فقط ب هم معرفیشون میکنن

خیلی اتفاقا عاسقانه تره

نه خیلی بحث ک دعواها و مشکل ننم چی گفت، خواهرم چی گفت رو دارن

نه جلسات و خواستگاری های زورکی

البته صددرصد اینطور نیست

هیچ کدوم از دو نوع ازدواج رو نمیشه گفت صددرصد بدون خطاست

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
کلا تو نی نی سایت تصور همه اینه که ازدواج سنتی یعنی بابای دختر با یه شمشیر بالای سر دختر ایستاده که ...

بدبختی خانواده سخت گیر اینکه تو بیرون دانشگاه نمیزارن با آقایون حرف بزنی  ی کم وارد اجتماع بشی ترست نسبت ب مرد جماعت بریزه 

دست خودم نیست وقتی با ی مرد حرف میزنم استرس میگیرم 

حالم بد میشه حس بد میگیرم

وقتی خودشون جریان میدونن اون موقع لال میشن 

اصلا ن راهنمایی میکنن ن هیچی 

بخاطر شرایطی ک دارم درکل نمیخوام خودمم جلو مرد جماعت بیارم پایین ی نقطه ضعف خیلی خوبی میشه براشون خ ...

من متوجه حرفات نمیشم عزیزم ،، خیلی کلی و از وسط یه موضوع‌داری میگی ،، قضیه چیه که نمیخوای خودت رو پایین بیاری؟ آخه تاپیکت یه بحث دیگه بود کلا ،، ممنون میشم واضح تر و از ابتدا بگی ،، 

خانواده ت اجبارت کردن با کسی ازدواج کنی؟؟

💍🩷
چرا میشه بدونم؟؟

من هرکس دورم سنتی ازدواج کرد ب نتیجه نرسیدن و اختلاف سلیقه شدید دارن دختر خالم و همسرش  که بعدا سر زندگی رفت فهمید پسره چه اعجوبه ای خیانت می‌کنه خسیسه بداخلاقه ولی دوران دوستی تو همه چیز میفهمی اخلاقیاتشو سلیقشواینک خسیسه یا ولخرجه خیلی بهتر از سنتیخ

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار