2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی خوبه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 60 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا تو نی نی سایت تصور همه اینه که ازدواج سنتی یعنی بابای دختر با یه شمشیر بالای سر دختر ایستاده که ...

منم سال ۸۳ سنتی ازدواج کردم شش ماه نامزد بودیم بدون هیچ محرمیتی هم بیرون می‌رفتیم هم خونشون میرفتم بعدشم‌ چهار ماه عقد بودیم و بعد ازدواج کردیم 

اینی که نی نی سایت ها میگن سبک ازدواج مادربزرگمه که سال ۱۳۱۷ ازدواج کرده

دانشگاه میری ؟محیط دانشگاه واقعا خوبه برا شناخت جنس مخالف

ن شهر دیگه ام قبول شده بودم نزاشت برم  ی ترمم رفتم ب دردم نمیخورد کلا میدونی چیه تو عقاید خانواده ما مرد سالاری بوده 

حتی با بابام سر کار کردن امم دعوا کرده بودم 🤦🏻‍♀️

ازدواج های خانوادگی و سنتی اصولا دختر پسر همو دیدن و پسندیدنخانواده ها فقط ب هم معرفیشون میکننخیلی ا ...

می‌دونم ،خودم سنتی ازدواج کردم اما با این حرفتان که خانواده واسه پسر بپسندند مخالفم ،خانواده فقط حق مشاوره دارند 

سنتی الان شبیه قبل نیست حداقل سه ماه باید آشنایی باشه

لطفا با تاپیک های سرکاری مخ مارو کارنگیرین،           نی نی سایتم خراب شد مجبور. شدم دوباره عضو بشم. کاربر جدید نیستم.

فرقی نداره

مهم اینه طرف آدم باشه

سنتی درست انجام بشه هم مشکلی نداره

یعنی یه معرف معتمد شما و آقا رو به هم معرفی کنه،بعد دوتایی همو ببینین چن هفته،ببینین اصلا علاقه ایجاد میشه یا نه،همو بشناسین،بعد خب بعدش میشه رفت تو فاز آشنایی خونواده ها و نامزدی و...

از این سنتیا که پسره با مادرش ۱۰۰ تا خونه رو الکی میگرده و هوله به درد نمیخوره

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

لطفا اگه میدونید به سوالم جواب بدین به یه نفر میخوام لوکیشن بفرستم ولی از محل زندگیمون نه از شهر میخواد میشه اگه برم داخل شهر بفرستم دقیقا همونجارو نشون میده داخل شهر رو؟ ببخشید اسی

منم سال ۸۳ سنتی ازدواج کردم شش ماه نامزد بودیم بدون هیچ محرمیتی هم بیرون می‌رفتیم هم خونشون میرفتم ب ...

آره دقیقا تصورشون مال دوره های خیلی قدیم هست که ازدواج اجباری و به انتخاب پدرمادرا بوده

جوری جبهه میگیرن که ازدواج باید با عشق باشه انگار ماها که سنتی ازدواج کردیم از هم متنفر هستیم و 24 ساعت داریم می‌زنیم تو سر هم 😅😅😅😅

ن شهر دیگه ام قبول شده بودم نزاشت برم ی ترمم رفتم ب دردم نمیخورد کلا میدونی چیه تو عقاید خانواده ما ...

ای بابا 

باید سعی کنی هر جوری هست از نظر مالی مستقل بشی و درستو ادامه بدی