2777
2789
عنوان

گوشی یاطلا برای دخترم

336 بازدید | 20 پست

دخترم ۱۳سالشه یه النگو براش گرفتم دستش ننداخته تاالان چون مدرسه میره میترسم گم کنه میگه مامان بفروش برام گوشی بخر میترسم گوشی برای سنش مناسب نباشه چون سن حساسیه از اون طرف میبینم همه گوشی دارن واعتمادبنفسش اومده پایین حس میکنم وقتی گوشی دست میگیره اعتمادبه نفسش بالاتر به نظرشما چه کاری مناسب هست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری ب نظر هیچ کس ندارم فقط ب  نظر من این روزا  گوشی مث آب و غذاس

ب جای اینکه گوشی بهشون ندیم باید   مدیریت کنیم آموزش بدیم و قانعشون کنیم ک  استفاده درست ببرن 

ضربه ای ک  بچه با حسرت ب گوشیه بقیه میخوره ب نظر من خییلی بده 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

طلا بهتره 

ولی اگه خیلی تو کف گوشیه براش بگیر ولی ممکنه تبعات بدی داشته باشه 

من تا ۱۸ سالگی نداشتم نه اینکه خانوادم اجازه ندن ها . خودم بخاطر درسم و همین مشکلاتی که گوشی داره نخواستم و این بهترین کاری بود که کردم ولی اگه دخترت اصرار میکنه بخر براش 

طلا بهتره ولی اگه خیلی تو کف گوشیه براش بگیر ولی ممکنه تبعات بدی داشته باشه من تا ۱۸ سالگی نداشتم نه ...

خیلی اصرارداره به گوشی همش میگه تا عید باید بخری همه دارن فقط من ندارم میترسم افسرده بشه

بخر بابا الان کی گوشی نداره گوشی واجبه برای دختر 13 ساله یه وقت دیر از مدرسه اومد خودتون نگران نمیشید؟ حداقل یه گوشی باید پیشش باشه زنگ بزنید بهش

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤