آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم حقیقتش اصلااعتمادندارم ولی چشمم یه لباسی روگرفته نمیدونم چه کنم
آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...
اره خریدم، یه بار دو سایز کوچیکتر فرستادن نه پس گرفت نه عوض کرد، یه بار پارچش کلا با اونی که تو عکس بود فرق داشت و خیلی بد بود تو تن، یه بارم لباس تو خونه گرفتم فوق العاده بی کیفیت بود، دوبار پوشیدم انداختم بره. فقط یه بار از مانتو راضی بودم
اره خریدم، یه بار دو سایز کوچیکتر فرستادن نه پس گرفت نه عوض کرد، یه بار پارچش کلا با اونی که تو عکس ...
وای
همیشه راضی بودم همیشم از اینترنت لباس میگیرم سایتای معروف و مورد اعتماد
میشه سایت معرفی کنید
سایت خوب مثل مارکالین (مستقیم از ترکیه میاره، همه برندارم داره، قیمتاشم عالیه با توجه به قیمتش تو ایران ولی یه ماه طول میکشه معمولا واسه گمرک و این حرفا، من بیش از 10 دفعه خرید کردم همیشه راضی بودم )
یا بامیلو هم بعضی وقتها تو تخفیفاش چیزای خوب میشه پیدا کرد، قبلنا از بامیلو زیاد خرید میکردم خوب بود ولی مارکالین اگه وقت داشته باشی مخصوصا برندی مثل کوتون خداییش قیمتاش عالیه، الان عطر بخوام از بامیلو میگیرم قیمتاش عالیه بعد اصلم هست مطمئن
دوستان یک سایتی هست بنام مهاجر 360 که میتونید هر کالایی را که خارج از کشور لازم داشته باشید درخواست بدید و افرادی که تو سایت آگهی کردن براتون تهیه کنند اینم لینکش http://www.mohajer360.com
توی اپلیکیشن کمدا می تونی انواع مانتو، شلوار، لباس مجلسی، لباس عروس، زیورآلات، لوازم آرایشی بهداشتی، کتاب، دکوریجات خونه که نیاز داری رو با تخفیف 50 تا 70 درصدی بخری. همچنین می تونی آیتم های اضافی ات رو برای فروش بذاری و سه سوته به پول نقد تبدیل کنی.