2777
2789
عنوان

چطور مامانمو راضی کنم که برم خونه دوستم❔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار بیاد برسونتت خیالش راحت باشه بگو مامان اونجا معلم هست همه دختران اگه بیاد برسونه خیالش راحت میشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من چندبار میگم، هی رد میکنه دیگه نمیگم شانمو حفظ میکنم بعدم میگم چون تو بهم الکی اعتماد نداری منم تو خیلی چیزا اعتماد نمیکنم بهت

البته مامانم واقعا بهم معتمده چون میدونه کاری نمیکنم اما در مواقع حساسیت های الکی ضروریه گفتنش، درضمن چند بار بگو اگه نشد ارزشتو نیار پایین الکی بذار بدونن خبری نیس واقعا فقط یه گپه ولی توهم رعایت کن دیگه ارایش غلیظ عجق وجق و لباس باز و حرفای چرتو پرت باعث میشه الکی اعتمادشونو از دس بدن

راستشو بخوام بگم به مادتون حق میدم چون واقعا جامعه اوضاع خرابی داره

منم حق میدم راست میگی جامعه خرابه اوضاعش ولی بهتره والدین هم یه کم انعطاف نشون بدن نمی‌دونم اگه صلاح میدونن با خانواده ی دوست بچه شون آشنا بشن ولی انقد سرکوب هم درست نیست .به عنوان کسی میگم که هرجا خواستم برم گفتن نمیشه .. کافه نمیشه خونه ی فلانی چون ما نمی‌شناسیم نمیشه .جشن فلانی نمیشه .. اونجا که تو میگی نمیشه .. انقد اینو گفتن و منم گفتم باشه و هیچ جا نرفتم دیگه رسما هیچ دوستی ندارم 😐الان که ۲۱سالمه بهم میگن چرا تو هیچ جا نمیری برو بیرون برو کافه برو پیش دوستات😐و تهش دعوامون میشه سر این قضیه

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚