2777
2789
عنوان

چطور مامانمو راضی کنم که برم خونه دوستم❔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 31 پست
منم حق میدم راست میگی جامعه خرابه اوضاعش ولی بهتره والدین هم یه کم انعطاف نشون بدن نمی‌دونم اگه صلاح ...

بله درستی میگید باید یک جاهایی انعطاف به خرج بدن و محدودیت بدون انعطاف باعث ایجاد لجبازی میشه

و خب تا جایی که خود خانواده متوجه این موضوع نشن یا باید صبوری کرد یا باید دنبال راهکار های موثر بود

اما خب توصیه من به شما اینه که اگر خانوادتون معطف نیستن و معلوم هم نیست که چه زمانی بخوان از موضع خودشون کوتاه بیان،شما خوش بینانه به این موضوع نگاه کنید

منم خودم اصلا دوست و رفیق ندارم،یه تایمی خیلی زیاد بودن و همشون بهم ضربه زدن و این باعث شد که بفهمم رفیق به درد نمیخوره

شما هم ازین دیدگاه نگاه کنید که رفاقت ها هم خیلی بدرد بخور نیستن و هرکس میاد یه ضربه این میزنه و میرع

نمیدونم متوجه منظورم شدین یا نه

بله درستی میگید باید یک جاهایی انعطاف به خرج بدن و محدودیت بدون انعطاف باعث ایجاد لجبازی میشهو خب تا ...

دیگه مجبوری یه جور خودتو آروم کنی .. حالا که من کلا یه شهر دور از خانواده م درس میخونم اینجا دوست و رفیق دارم ولی خب کمبودش تو شهر خودم خیلییییی حس میشه مخصوصا برای منی که خواهرم ندارم با فامیل هم رفت و آمد نداریم ..هیچی

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.