2777
2789

الان میخوای درست کنی؟

اخه ساعت ۳ شب نیمرو هم اموزشش سخته😁😅

دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سینه مرغ رو آبپز میکنم بعد که پخت ریش ریش میکنم ولی نه خیلی باریک بعد با پیاز تفت میدم برنج هم ابکش میکنم با ماست تخم مرغ و زعفران مخلوط میکنم و یه لایه برنج میزارم و بعد مرغ و بعد هم باقی برنج برای روی برنج هم زرشک تفت میدم 

مرغ میپزیم و برنج نیم دون برمیداریم

زعفرون سابیده و دم می کنیم

تخم مرغ و روغن هم زده بعد ماست و زعفرون اضافه می کنیم

بعد با برنج مخلوط می کنیم

مرغ ریش ریش هم بین برنج میریزیم

شعله ش باید کم باشه چون ماست داره زود میسوزه

مرغ و ابپز کن 

و برنج رو درست کن توی حالت یکم نیم پخت بزارش کنار بعد دوتا زده تخم مرغ یه قاشق گلاب و یه پیاله ماست همزده و زعفرون دم کشیده رو بهش اضافه کن و هم بزن کمیم نمک و روغن بریز

بهش بزن بعد قاطی برنج کن 

زرشکم بشور و با کره بزار سرخ بشه 

و مرغ و ریش ریش کن 

کف یه قابلمه نچسب رو روغن مالی کن روی دیواره هاشم همینطور 

و یکم از برنجو بریز و با دستت محکمش کن و روش مرغ ریش ریش و زرشک بریز بعد دوباره روش برنج بریز و با دست فشار بده بعد هم روش کره بزار و در قابلمه رو ببند

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

سینه مرغو ابپز کن با فلفل سیاه.ادویه کاری.زرد چوبه.و هر چیزی ک دوس داری و پیاز وسیرم میتونی بزنی.بعدش ریش کن و تفت بده زعفرون و زرشکی که با کره تفت دادی بهش اضافه کن

برنجتو بپز ی کم دون تر از همیشع بردار

توی ی ظرف زرده تخم‌مرغ ماست زغفرون فراوون رازش فقط پودر دارچین فراوونه دست و دل باز بریز من واسه چهار پیمانه برنج ی پیمانه ماست و ی زرده تخم مرغ و یک پیمانه روغن نیزنم خوب هم بزن و برنجتو باهاش ترکیب کن

توی ظرفت برنج بریز فشرده کن مرغ بچین و دوباره بقیه برنج 

گلاب اصلااا نزن برو موفق بلشی فردا دعا ب جون من میکنی🤪

خدایی کاملتر از همه توضیح دادم