2777
2789

سلام بچها 

امروز پیج یه خانومی رو دیدم که میگفت از روبیکا ماهانه دیویست ملیون اینا درامد داره

بعد من الان تو روبیکا بودم یه کسی برام لینک کانال فرستاده بود من باز کردم دیدم نوشته کسب درامد انلاین بدو عضو فعال 

بعد حدود سیصد تومن هزینه دورشه نمیدونم هزینه کنم یا نه

دستمم خالیه نمیتونم خیلی هزینه اینطور چیزا کنم 

کسی بوده از روبیکا درامد داشته باشه؟ 

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "

هزینه نکن کانال بزن اول بیو خوب و اسم کانال خوب عکس خوب بعد بشین با خودت ببین چ محتوایی میخای بزاری تبلیغات بده انجام بدن برات ک عضو گیرت بیاد مثلا اگر کانال فیلم سینمایی باشه پول خوبی داره فیلم سینمایی سریالی یا کلاس کنکوری مثلا شما میایید یه فیلم ۲ ساعته ۴۰۰ مگ رو آپلود میکنی تو کانالت هرکی دانلودش کرد اون ۴۰۰ مگ رو یه پولی گیرت میاد در حد مثلا زیرر هزار تومن هرچی بیشتر دانلود کنن کانالت عضواش بیشتر باشه بیشتری گیرت میاد باید استمرار داشته باشی پیج بزنی دیدی مثلا تو اینستا یه تیکه هیجانی از فیلمو گزاشتن بعد زیرش نوشتن اسم فیلم فلانه تو کانال ک تو بیو لینکش هس میتونید دانلود کنید اینطور عالی میشه زود ب درآمد میرسی سوالی داشتی درخدمتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هزینه نکن کانال بزن اول بیو خوب و اسم کانال خوب عکس خوب بعد بشین با خودت ببین چ محتوایی میخای بزاری ...

اخه یه جایی تو کانالش گذاشته بود که ا اگه عضو کانالت صد کا باشه تازه میتونی صد هزار تومد درامد داشته باشی

ولی این بدون عضو میگفت میتونی درامد داشته باشی

بعد من اصلا نمیتونم عضو بگیرم کلا شاید مخاطب گوشیم پنجاه نفرم نباشه 

اخه یه جایی تو کانالش گذاشته بود که ا اگه عضو کانالت صد کا باشه تازه میتونی صد هزار تومد درامد داشته ...

مخاطبا رو ولکن گفتم که پیج بزن تو اینستا پیجای زیادی هستن اینطوری ب درآمد رسیدن یه تیکه از فیام میزاری هیجانی باشه بعد تو کامنتا همه میگن اسمش چیه توام میگی این اسمشتو کانال هس میتونید دانلود کنید اینطوری عضو گیرت میاد میتونی یه کار دیگه هم بکنی به جا اینکه ۳۰۰ تومن پول دوره مزخرف بدی میتونی بدی برات تبلیغات انجام بدن تو روبیکا یا عضو بخری زیر صد تومن

مخاطبا رو ولکن گفتم که پیج بزن تو اینستا پیجای زیادی هستن اینطوری ب درآمد رسیدن یه تیکه از فیام میزا ...

پس یعنی دوره بدردم نمیخوره

تو خودت درامدی داشتی؟ راسته بعضیا درامد ملیونی دارن؟ 

پس یعنی دوره بدردم نمیخورهتو خودت درامدی داشتی؟ راسته بعضیا درامد ملیونی دارن؟

اره بدرد نمیخوره

من درآمد نداشتم یعنی کانال نداشتم ولی دختر خالم درآمد داشته یکی دوستای مجازیم درآمد ملیونی داره هم از کانال هم از تبلیغات چون ۷ تا کانال با هم داره و خیلی وقت میزاره برا کانالاش شاید در ماه ۲۰ ملیونی گیرش میاد 

اره بدرد نمیخورهمن درآمد نداشتم یعنی کانال نداشتم ولی دختر خالم درآمد داشته یکی دوستای مجازیم درآمد ...

اها

دمت گرم که وقت گذاشتی❤