2777
2789
عنوان

چرا بعضیا طلاق میگیرن

317 بازدید | 28 پست

قبل ازدواج معمولا ، چند جلسه ای اون دو نفر با هم میرن حرف میزنن و با هم آشنا میشن و متوجه اخلاقیات هم میشن . که ممکنه تا دو ماه این رفت و آمد ادامه پیدا کنه و بعدش عقد میکنن. خواستم بپرسم از کسایی که میدونن ، که با این همه سعی بر آشنایی و دقت کردنا تو زمان آشنایی چرا بعضیا طلاق میگیرن و اکثرا هم پرسیدم گفتن بخاطر اخلاقه . نظرتون چیه؟ 

آقا هستم 🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا من خودمو میگم.البته جدا نشدم به هزاران دلیل

مثلا دیدم وابسته به پدربزرگ مادربزرگ شه،چقدرم خوشم اومد

بعد ازدواج فهمیدم تمام بعدازظهرش و هرروز هرروز میره اونحا تا آخرش

بعدی ش اینکه حس پدری داره برای تمام خانواده ش یعنی نیاز مالی هم نداشته باشن این خرجشون میکنه

اینو من نه تو آشنایی فهمیدم نه تو عقد نه نامزدي 

بعدیش اینکه تو اوت دوران خیلی مردونه و سنگین رفتار میکرد اما بعدها فهمیدم کل فامیلشون مردهاشون خاله زنک ن و به همه چی هم کار دارن

خیلی ه بگم

شوخی میکنی اینا رو میگی؟؟؟بنظرت قبل ازدواج کسی میاد اخلاق بدشو نشون بده؟؟؟یا فحاشی کنه و کتک برنه و ...

من خودم چند بار که خواستگاری رفتم ، چندین بار سعی کردم با عصبانی کردن طرف مقابلم ، واکنشش رو بفهمم ، یعنی ازین راه هم نمیشه متوجه شدظ؟

آقا هستم 🙏🏻

یعنی اولش خوبن و بعد از اینکه عشقو عاشقی از سرشون میوفته بد میشن؟

اره

یا اصلا ن که بد بشن

دیگه رویاهاسون باهم فرق میکنه

با هم ،یار نیستن

عشق هم نیستن

حس خلا عشق میاد سراغشون

پای نفر سوم باز میشه

يه مسئله اي كه خيلي مهمه و بعدا پيش اومده رو فهميدم سعي بر حلش كردم اما اگه نشه ....هر چي خدا بخوا ...

منظورتو متوجه نمیشم ، اگه نکته ای داری ممنونت میشم بگی

آقا هستم 🙏🏻

شاید باورت نشه ولی بخش عمده دلایل طلاق توی دوران آشنایی و نامزدی و حتی عقد قبلا از عروسی به صورت کمر ...

میتونی مثال بزنی که موضوع روشن تر بشه؟ به نکته خیلی مهمی اشاره کردی . اگه توضیح بدی خیلی ممنونت میشم

آقا هستم 🙏🏻

مثلا من خودمو میگم.البته جدا نشدم به هزاران دلیلمثلا دیدم وابسته به پدربزرگ مادربزرگ شه،چقدرم خوشم ا ...

پس اینم همون اخلاقه ولی فکر نکنم اخلاق خطرناک باشه .

آقا هستم 🙏🏻

میتونی مثال بزنی که موضوع روشن تر بشه؟ به نکته خیلی مهمی اشاره کردی . اگه توضیح بدی خیلی ممنونت میشم

حتما

مثلا یکی بود توی دوران نامزدی می‌خندید میگفت انقدر خانمم ناز پرورده ست که باباش میوه پوست میکنه میذاره جلوش

یه چمدون پر از لباس دست نخورده داره

وقتی ازدواج کردن دختره حتی حاضر نبود یه تیکه پنیر بذاره نو بشقاب براش بیاره

و دائم در حال قهر و ناز کردن بود و اینم با خریدهای جورواجور باید ناز می‌کشید تهش طلاق گرفتن

ی خانمی توی دوران نامزدی با نامزدش بحث ش شد طرف یه سیلی بهش زد این گفت حالا ی سیلی بوده دیگه اونم عصبانی شده و گهگاهی پیش میاد بعد از ازدواج بدتر شد

یکی بود شوهرش سیگار می‌کشید این گفت سیگار که چیز مهمی نیست کاشف به عمل اومد آقا تریاک میکشه 

مامانش خیلی بهش زنگ میزد و این ذوق که خانواده دوسته منتها الان تمام تصمیمات ش با اجازه مامانش هست