2777
2789
عنوان

تاپیک چت با مرد متاهل😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 33 پست

آدم کثیفیه مرده هم ازش کثافتر آدم هرزه متاهل و غیر متاهل نمی‌شناسه ک خواهر 

به نظر شما دوست نرگس خانوم رفت با یکی ازدواج کرد که پولداره و رفت خارج ادامه تحصیل داد کی ضرر کرد؟من یا اون؟ 🤎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار اشتباهی نکرده

یه نجس و هرزه عین خودشو پیدا کرده 

در و تخته باهم جور شدن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

وای منم خیلی اعصابم بهم ریخت وقتی خوندم 

مرده هم فاز کرفته بود میگفت خوشحالی از اینکه با من حرف میزنی؟

چراااا؟ مگه تو کی هستی

واقعا برای اون خانم هم متاسفم که انقدر شأن خودشو آورد پایین

خودشون پیله میشن بعدش خودشون آه و ناله میکنن که گولم زد،گول خوردم،قلبم شکست، 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

دلیلی نداشت بره پیام بده تشکر کمه بعد ۷ سال اونطور که معلوم بود سالی ی بار پیام می‌داده تشکر میکرده تا بلکه فرجی بشه

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

دلیلی نداشت بره پیام بده تشکر کمه بعد ۷ سال اونطور که معلوم بود سالی ی بار پیام می‌داده تشکر میکرده ...

فکر کن سالی یه بار بری هی تشکر کنی

تابلوئه عشق نخ دادنی

اون یارو هم عین جفنگا جوابشو میداد هی😐سر آدم منفجر میشه

ای خواهر من یکی و میشناسم دوتا بچه داره شوهرش نظامیه با یه مرده دوسته اینم زنشو طلاق داده دوتا بچه ...

خدایا خداوندا

آخرالزمون دیگه چیه؟ همین منجلابه دیگه

خدا لعنتشون کنه😐😐😐

اون گاوه این چرا به همجنس خودش فکر نکرد یه لحظه؟هی گفت عکس زنتو ببینم که چی بشه؟ بعد بیاد عکس اون بن ...

از قدیم همین بوده دیگه پشت خیانت ها یه زن های خائنی بوده مردها که با مردا به زن ها خیانت نمیکنن که از نظر من زن ها بدتر از مرد ها هستن