maha04 مدیر عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 975 عنوان گوشی ایفون 16 | مشاهده متن کامل بحث + 15513 بازدید | 49 پست سلام چرا ایفون ۱۵ رو همه مبگفتن ریجستری نداره انتن نداره به درد نمیخورهحالا چیشده هر روز یه بلاگر ایفون ۱۶ میخره الان ریجستری داره ؟؟ اوکیه؟؟؟ قضیه اش چیه میخرن از ایفون ۱۴ دیگه ریجستری نداشت کهقیمتش چقدره؟ 1403/07/18 | 13:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاkho12 عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 1063 بله ببخشید ایفون ۱۴ رجیستری میشه؟؟ الحمدالله کما هو اهله....یه صلوات بفرستین برام برا اینکه ب زودی مادربشم .ممنون
پرپریییی عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 2407 سلام عزیزم امیدوارم پیامم رو جواب بدی من الان ۱۶ خریدم میگن باید حتما رجیستر کنی اخه میشه۴۳ تومن ... چرا حتما باید ریجستر بشه؟ اگه نشه چی میشه ؟؟؟ خواهش میکنم اگه سیاست زنانه بلدید یا یه آگاهی و فکر عاقلانه ای به من بگید🙏❤من خیلی خیلی ساده ام هیچکی نبود چیزی بهم یاد بده
arezoo_22 عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 7729 چرا حتما باید ریجستر بشه؟ اگه نشه چی میشه ؟؟؟ هزیزم هز سیمکارتش یک ماه انتن داره بعدش قطع میشه 🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
پرپریییی عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 2407 هزیزم هز سیمکارتش یک ماه انتن داره بعدش قطع میشه مرسی گلم از پاسخگوییتشما گوشیتون رو هنوزم دارید؟ ریجستر کردید یا بدون ریجستر استفاده میکنید؟رفتم بازار بدون ریجستری و آکبندشو بخرم انقدر حرفهای صدو نقیض زدن که پشیمون شدم خواهش میکنم اگه سیاست زنانه بلدید یا یه آگاهی و فکر عاقلانه ای به من بگید🙏❤من خیلی خیلی ساده ام هیچکی نبود چیزی بهم یاد بده
arezoo_22 عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 7729 مرسی گلم از پاسخگوییتشما گوشیتون رو هنوزم دارید؟ ریجستر کردید یا بدون ریجستر استفاده میکنید؟رفتم باز ... اره عزیزم من پنجاه میلیون اسفند ماه رجیستر کردم بدون رجیستر انتنش میره نمیتونی زنگ بزنی میشه مثل تبلتتا رجیستر کردم یک ماه طول کشید ،، یک روز هم از مهلتش گذشت و انتنم رفت بذون رحیستر خیلی دردسر داره رجیستر شته بگیر وتمام 🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫