2777
2789
عنوان

جاری دار شدن

184 بازدید | 18 پست

لطفا نگین حسود !😂

شرایط من : متولد 78 که 8 ساله ازدواج کردم دیپلم تجربیم و یک پسر4 ساله دارم ،خانوادمم زیاد خوب نیستن 3 تا خواهریم و دو تا داداش که پدر و مادرم از هم جدا شدن و پدرم ازدواج مجدد،و ضعیت مالیمون معمولیه!

حالا ماشالله جاری جدید :کارمنده بهداشته و حالا داره دکتراش  رو میخونه،تک دختره دو تا داداش داره ،متولد 76 و بسیار زیبا و خوش قیافه که از لحاظ خانواده عالی و بسیار ثروتمند جوری که نمیشه توصیف کرد 

در ضمن ما و برادر شوهرم توی یک آپارتمان زندگی میکنیم و همسرم و برادرش شریکی کار میکننند

تو اینجا خانوادتو خودتو کلا خورد کردی

معلومه تو زندگی هم اینحوری

اعتماد بنفس داشته باش بابا

اصلا دختره رفسنجانیه چه ربطی داره

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اینجا خانوادتو خودتو کلا خورد کردیمعلومه تو زندگی هم اینحوریاعتماد بنفس داشته باش بابااصلا دختره ...

نه چرا اینا خلفای کلیشه ای عس هر طور باشه خانواده همسرشم مقایسش میکنن

خب که چی مثلا ! 

تو اینجا خانوادتو خودتو کلا خورد کردیمعلومه تو زندگی هم اینحوریاعتماد بنفس داشته باش بابااصلا دختره ...

راستش اینجا واقعیت رو گفتم در واقعیت نمیزارم کسی از گل کمتر بهشون بگه

نه چرا اینا خلفای کلیشه ای عس هر طور باشه خانواده همسرشم مقایسش میکنن

بله و من بیشر بخاطر حرف های خانواده ی همسرم حسودیم میشه که مدام میگن خیلی خوبه ارزش داره 3000 هزار تا سکه مهریش کنی

جاریم قبلا ازدواج کرده یک بار و جدا شده

خب همین یه امتیاز منفیه براش 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️