2777
2789
عنوان

من هنوز پشت در کلاس میشینم😟

812 بازدید | 29 پست

هیج جوره دخترم راضی نمیشه که بیام خونه هر ترفندی هم بگین رفتم درست نشده اول جلوی در کلاس میشستم که منو ببینه در کلاس هم باز .آلان رفتم صندلی اون ورتر در کلاس میبندن هیچی نمیگه..مربی شون دیروز گفت برو تو حیاط ببینم عکس العملش چیه تا اومده منو ندیده گریه کرد...درست میشه؟؟

دخترم پیش ۲ هستش

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔

اره درست میشه اگه ولش کنی

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بهش بگو این همه بچه مگه مادرشون میاد، بگو زشته من بیام

بهش میگن میگه من تورو دوس دارم

به پسته عزیز مادر مهربون

طبیعیه ننم روزی ۳بار میرم دم مهد ک بچه گریه کرده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ای ننه این انقد بزرگ شد که رفت پیش دبستانی؟😍😍

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

اره عزیزم یه مدت تحمل کن 

مربی پیش دبستانی پسرم میگفت مادری بوده که تا ۶ماه پشت در کلاس میشست بعدش عادت کرده

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

فقط یک روز گریه کنه 

ببینه کسی براش مهم نیس 

از فردا گریه نمیکنه 

برای خودم پیش اومده پسرمو با گریه میبردم به حیاط مدرسه میرسید گریه نمیکرد البته طول کشید به این مرحله رسیدیم 

اره درست میشه اگه ولش کنی

چجوری ؟؟

یعنی بذارمش بیام؟

یک بار این کار کردم مهد گذاشته بود رو سرش روز بعد هم نرفت

یکی پیش ۱ و ۲ چیه دقیقا؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

چجوری ؟؟یعنی بذارمش بیام؟یک بار این کار کردم مهد گذاشته بود رو سرش روز بعد هم نرفت

اره

چند بار امتحان کن

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

اره عزیزم یه مدت تحمل کن مربی پیش دبستانی پسرم میگفت مادری بوده که تا ۶ماه پشت در کلاس میشست بعدش عا ...

۶ ماهه

خدا اااااا🥵🥵🥵

منم خیلی گریه میکردم مهد که میرفتم مامانم میگه چند روز موندم دیدم نه اینجوری نمیشه 

اول بهش اطمینان بدید که تنهاش نمیزارید و کنارش هستید و راس ساعت که زنگ خورد مامان منتظرشه تا با هم بریم خونه نهار خوشمزه بخوریم 

اینجوری مثلا 

مامانم میگفت یه روز دلمو سنگ کردم اومدم بیرون میگه صدای گریت تا بیرون می اومد ولی جواب داد 

فقط خیلی مهمه که موقع تعطیل شدنشون حتما سر موقع اونجا باشید و دیر نکید که برای بچه حس بد و رهاشدگی ایجاد نشه

شد شد ، نشد خدا بزرگه :)