2777
2789
عنوان

من هنوز پشت در کلاس میشینم😟

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 29 پست
اره چشم بهم زنی بزرگ شد😍

مهربووون❤️

ببوسش.

یه مدت بمون بعد تایمش رو یواش یواش کمتر کن.

امسال درست کن این قضیه رو وگرنه سال بعد که مهمتره اذیت میشی

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

کم کم فاصله رو بیشتر کن، عادت میکنه. دیدم یه سری بچه ها اینجوری بودن و به مرور فاصله بیشتر شد و یه روز در میون و ... کلا دیگه بچه عادت کرد و گریه نکرد . باید با محیط جدید سازگار بشه و بهش اعتماد کنه. با دوستا، مربی و ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی چه زود گذشت

پسر منم پیش مهدکودک جدا نمیشد...میزاشتمش میرفتم...روز اول ربع ساعت ...روز دوم نیم ساعته ...روز سوم یک ساعت کادو هم میخریدم میرفتم دنبالش میگفتم فرشته مهربون واسه جایزه آورده

هفته دوم که بعد دوساعت رفتم دنبالش گفت دنبالم نیا وسط بازی هستم و کار دارم  بعدشم هی نرو این هدیه ها رو از مغازه سرکوچه بخر وبیار  

۶ ماههخدا اااااا🥵🥵🥵

متاسفانه بله 

ولی به این فک کن یه وقت احساس ناامنی کنه دیگه مدرسه نمیمونه ها .بچه های الان با زمان ما خیلی فرق میکنن یه مدت تحمل کن لطفا برای حس امنیت خودش

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

دخترمنم همین بود الان کلاس دوازدهم است هنوز با زوری مدرسه میره باوجودهوش بالا درس نمیخونه امروزم الکی مدرسه نرفت.همش میگم توهنوزهمون دختربچه هستی گریه میکردی مدرسه نری.الان بجای گریه دلیل صدمن غازمیاره.خیلی خسته ام کرده

من تقریبا تا اخر سال کلاس اولم مامانم از اول تا آخر مدرسه بود

کم کم رفت دورتر

تو سالن

بعد تو حیاط

تو حیاطم صندلیشو میبرد عقب تر نزدیک در

خاک برسرم چقدر زحمت میدادم😐

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

آره درست میشه . میبینی که خودت هم میگی اول جلوی کلاس بودی با در باز ، بعد الان رفتی یکم اون ور تر با در بسته . خوب این یعنی داره پیشرفت میکنه دخترت . 

همینجوری یواش یواش ادامه بده . 

روش یهویی ول کردن بچه که عادت کنه ، برای همه جواب نمیده ، بدتر بچه میترسه و کل زحمتی که تا الان کشیدی هم به باد میره 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
آره درست میشه . میبینی که خودت هم میگی اول جلوی کلاس بودی با در باز ، بعد الان رفتی یکم اون ور تر با ...

اره میترسم زده بشه چون روز بعدش نرفت

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
متاسفانه بله ولی به این فک کن یه وقت احساس ناامنی کنه دیگه مدرسه نمیمونه ها .بچه های الان با زمان ما ...

اره تحمل میکنم گناه داره بچم

آخی چه زود گذشتپسر منم پیش مهدکودک جدا نمیشد...میزاشتمش میرفتم...روز اول ربع ساعت ...روز دوم نیم ساع ...

😂😂😂😂😂

سلام 

خدا خیرت بده پسته جان

خدا به اندازه ی قلب مهربونت بهت ببخشه

ان شالله

انسان ممکن الخطاست؛ اما،جایز الخطانیست!. و بگو که بارالها مرا (همیشه به هر جا روم ) به قدم صدق داخل و به قدم صدق خارج گردان و به من از جانب خود حجت روشنی که دائم یار و مددکار باشد عطا فرما.. سوره مبارکه اسرا آیه 80 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله ... الان ASfaa هستم.خداجونم شکرت