2777
2789
عنوان

چجوری حق الناس رو جبران کنم

157 بازدید | 14 پست

از یکی عصبانی بودم

کار خیلی بدی کرده بود چندسال پیش

بعد لقب بدی بهش دادم .

الان ناراحتم 

نمیبینمش که بخوام ازش عذرخواهی کنم.

از طرفی ناراحت میشه اگه بخوامم بگم

چجوری میشه جبران کرد تا بخشیده بشم؟

حامی سفت وسخت محیط زیست🌱خواهش میکنم طبیعت رو تمیز نگه دارین و زباله توی خیابان نریزید.کشورهای اروپایی به همین دلیل تمیزن.چون مردمشون رعایت میکنن.🥰....خدایااا ازت خواهش میکنم کمکم کن،نمازهام هرگز قضا نشه.حامی شدید زبان پارسی🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حلالیت به نیتش نمازی دعای نذری چیزی دادن استغفار زیاد دعای کمیل خیلی خوبه و دعای مجیر وتوسل رو باهم بخون

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

به نیتش صدقه بذارید

البته نمیدونم کل حقش جبران میشه یا نه

از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یک دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حسرت یارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

سه تا راه داره

براش جبران کنی مثلا هدیه ای چیزی بخری

ازش حلالیت بگیری بگی منو ببخش

یا برای خودت و اون استغفار بگی که گناهاش پاک شه

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬

توبه کن و واسش کارای خیر کن.اگه آبروش جلو کشی بردی برو پیش اون شخص و خوبیش رو بهش بگو تا جبران شه.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اگه هیچ دسترسی بهش نداری یا طلب حلالیت ازش، ایجاد فتنه میکنه، در حقش خیرات بده. یه پولی به فقرا کمک کن و بگو خدایا ثوابشو بنویس پای فلانی. بعلاوه در حقش دعای خیر کن

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم

دعای خیر

صدقه به یاد اون

نماز خواندن

طلب آمرزش براش

صلوات براش

و کارهایی مثل این ها که میدونی بهش میرسه در آخرت

من خودم برای قرض هایی که داشتم صدقه میدادم چون اون فرد رو پیدا نمیکردم که قرضمو بهش بدم

دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندارم🌱                       Nepenthe به معنای داروی غمزداست دارویی که غم و غصه رو از بین میبره🦋