2777
2789
عنوان

خیلی بی انرژی هستم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 35 پست
البته قرص کافیین هم میتونی بخوری ولی اون درمانی نیست و فقط برای وقتایی انرژی لازم داری میتونی سه چها ...

قهوه می‌خورم ولی تاثیر نداره متاسفانه

چقدر دوستت دارم‌ خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیره انگور بخور روزی سه وعده خوب میشی گرمیجات هم زیاد مصرف کن لبنیات اصلا یه مدت نخور

متاسفانه تا یکم گرمی می‌خورم کهیر می‌زنم وگرنه اره شیره انگور خیلیییی روم تاثیر داره

چقدر دوستت دارم‌ خدا
من طبعم سرد هست خیلی بی حال و تنبل شدم دست خودم نیست واقعا دست و پام تکون نمیخورن

منم فکرمی‌کنم از همینه ولی گرمی هم نمی‌تونم متاسفانه استفاده کنم

چقدر دوستت دارم‌ خدا
منم همینجوری بودم ویتامین ای و دی بهم داد دکتر شاد و سرحال تر شدم ولی بازم اکثر اوقات دلم میگیره

خداروشکر.انشالله که تنت همیشه سلامت باشه عزیزم.منم دی می‌خورم ولی بی تاثیره

چقدر دوستت دارم‌ خدا
مغزیجات، میوه،خیلی بخور نوش جونت😂قرص عوارض داره ولی خرما، دوشاب اینا خیلی خوبه برای کمخونی کشمش و ا ...

ممنونم عزیزم محبت کردی.حتما امتحان می‌کنم

چقدر دوستت دارم‌ خدا
😁پس میخرمش

حالا ضرر نداشته برات😅من از امروز شروع کردم ولی کاری باهام کرده منی ک عادت خواب ظهر دارم نتونستم بخوابم 😅

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه