2777
2789

خیر خاص نیستم جنسیت هم تعیین نکردم 

بابت کارم و محصولاتم و چیزهایی دیگه هرکسی سوالی داره میتونه بپرسه چون پیام زیاد دارم توی همین سایت 

شما هم اگر فکر میکنید خیلی بامزه هستید بهتون ادرس بدم برید نبوغ خودتونو اونجا نشون بدید 

آخر همه چی قشنگه .اگر خوب نشد بدون حتما آخرش نرسیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان گرامی بنده نه شخص خاصی هستم نه چیز دیگه 

بخاطر کارم و شیوه زندگیم و محصولاتی که وارد میکنیم و صادر میکنیم خیلی از دوستان سوال میکنن 

خیلی از دوستان دنبال لوازم ارایشی و بهداشتی و محصولات زیبایی و سلامت هستن 

خیلی از نو عروسان دنبال لباسهای عروس وارداتی ما هستن و کلا محصولاتی که هست 

یا دوستانی که میخوان وارد کار تجارت و صادرات و واردات بشن 

چون معمولا سوالها تکراری هست و با عرض معذرت وقت انچنانی ندارم برای جوابگویی 

این تاپیک زدم دوستان سوالات خودشونو مطرح کنن که شاید جواب من بدرد دوستان دیگه بخوره 

با تشکر از شما

خیر خاص نیستم جنسیت هم تعیین نکردم بابت کارم و محصولاتم و چیزهایی دیگه هرکسی سوالی داره میتونه بپرسه ...

🫠😂💔افتادم یاد خودم

چند وقت پیش یه حرفی زدم 

عموم گفت بیا یه شماره بدم زنگ بزنی بری اونجا کشف استعداد زنگ زدم فکر کنم تیمارستان بود🫠😂یا یه بخش بیمارستان مخصوص آدمای اختلال روانی همچین چیزی...

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

🫠😂💔افتادم یاد خودمچند وقت پیش یه حرفی زدم عموم گفت بیا یه شماره بدم زنگ بزنی بری اونجا کشف استعدا ...

هرکس به اندازه درک خودش صحبت میکنه 

اینکه برای تمسخر بیایی چیزی بگی که مثلا چهار نفر دیگه تائید کنن و بخندن درست نیست 

کاش یاد بگیریم قبل از قضاوت دیگران کمی صبر کنیم تا منظور طرف بفهمیم

هرکس به اندازه درک خودش صحبت میکنه اینکه برای تمسخر بیایی چیزی بگی که مثلا چهار نفر دیگه تائید کنن و ...

بله درست میگید شما

ولی اهمیت ندین که اذیت نشید

بله درست میگید شماولی اهمیت ندین که اذیت نشید

مهم نیست برام این حرفا باور کنید خودم ناراحت شدم از حرفی که به این دوست گرامی زدم خواستم پاک کنم نشد 

من بابت رفتار عصبی که داشتم از ایشان معذرت میخوام امید که این پیام ببینن

مهم نیست برام این حرفا باور کنید خودم ناراحت شدم از حرفی که به این دوست گرامی زدم خواستم پاک کنم نشد ...

شماام حق داشتید اونطوری جواب بدین

شماام حق داشتید اونطوری جواب بدین

امروز سر کار سر موضوعی واقعا عصبی بودم کلا رفتم توی اتاقم و تلفن هارو گفتم وصل نکنن اومدم توی سایت دوستی سوالاتی کرد که تکراری بود ولی جوابشو کامل دادم بعد گفتم این تاپیک بزنم هرکی سوال داشت بپرسه با کمال میل جواب میدم که متاسفانه این موضوع پیش اومد 

امروز سر کار سر موضوعی واقعا عصبی بودم کلا رفتم توی اتاقم و تلفن هارو گفتم وصل نکنن اومدم توی سایت د ...

متاسفم...امیدوارم همیشه حالتون خوب باشه

ولی واقعا هیچ موضوعی ارزش ناراحتی و عصبانیت نداره😕

متاسفم...امیدوارم همیشه حالتون خوب باشهولی واقعا هیچ موضوعی ارزش ناراحتی و عصبانیت نداره😕

پیش میاد دوست بسیار عزیزم 

خوشحالم هستید و کنارمید و با شما همه چی زیباست