jjj مدیر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 743 عنوان ای خدااا | مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 50 پست چرااا نمیتونم بخوابم چرا هی از خواب میپرم هربارم میپرم ساعت یه پنجی شیشی نشده دارم دیوونه میشم 😭😭😭😭 اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂 1396/08/09 | 04:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توپولي عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 796 اوووو اوایل خوبه اخرا اصلا نمیگذره تازه من تهوم هنوز خوب نشد یبوست شدیدم دارم چقد بد😔
jjj مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 743 من ک روزو شبم برعکس شده من کلا خواب ندارم روزم تا شوهرم میره از خواب میپرم دیگم نمیخوابم میترسم با این اوضاع خواب من بچه اذیت شه اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
saravikija عضویت: 1395/10/29 تعداد پست: 6129 چقد بد😔 خیلی روزای سختیه saravikijaیعنی دختر اهل ساری. 😊فروغ😊
توپولي عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 796 من کلا خواب ندارم روزم تا شوهرم میره از خواب میپرم دیگم نمیخوابم میترسم با این اوضاع خواب من بچه اذی ... بابا ادم يه مادري چيزي نزديكش باشه خوبهتنهاي تنها شوهرمم هي سر كارواقعا بريدم
saravikija عضویت: 1395/10/29 تعداد پست: 6129 من کلا خواب ندارم روزم تا شوهرم میره از خواب میپرم دیگم نمیخوابم میترسم با این اوضاع خواب من بچه اذی ... من روزا میخوابم نه بابا بچه خودش میخوابه بیدارمیشه البته الان نه سونوقلب رفتی؟ saravikijaیعنی دختر اهل ساری. 😊فروغ😊
saravikija عضویت: 1395/10/29 تعداد پست: 6129 جدیدا انگار هرچی میخورم سر گلوم میمونه پایین نمیره هرلحظه نفس میکشن انگار میخواد بیاد بالا saravikijaیعنی دختر اهل ساری. 😊فروغ😊
jjj مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 743 من روزا میخوابم نه بابا بچه خودش میخوابه بیدارمیشه البته الان نه سونوقلب رفتی؟ نه واسه هفته دیگه باید برم اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
jjj مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 743 جدیدا انگار هرچی میخورم سر گلوم میمونه پایین نمیره هرلحظه نفس میکشن انگار میخواد بیاد بالا سیرابی اگه دوست دارین بخورین اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
saravikija عضویت: 1395/10/29 تعداد پست: 6129 سیرابی اگه دوست دارین بخورین نه متنفرم saravikijaیعنی دختر اهل ساری. 😊فروغ😊
pupakkk عضویت: 1396/05/06 تعداد پست: 642 من کلا خواب ندارم روزم تا شوهرم میره از خواب میپرم دیگم نمیخوابم میترسم با این اوضاع خواب من بچه اذی ... خانمی یه سوال داشتم شما چند روز عقب انداخته بودی که فهمیدی بارداری؟؟؟ از شیخ بهایی پرسیدند خدا را در کجا یافتی گفت در قلب کسانی که بی دلیل مهربانند...منو میگفت حالا منو از کجا میشناخت در شگفتم
jjj مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 743 نه متنفرم حیف... درمان همین تهوعو ایناس... اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
saravikija عضویت: 1395/10/29 تعداد پست: 6129 نه واسه هفته دیگه باید برم ب سلامتی saravikijaیعنی دختر اهل ساری. 😊فروغ😊
saravikija عضویت: 1395/10/29 تعداد پست: 6129 حیف... درمان همین تهوعو ایناس... من قرص میخورم بی قرص جنازم انقد حالت تهوع داشتم خون میومد از دماغم saravikijaیعنی دختر اهل ساری. 😊فروغ😊
jjj مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 743 خانمی یه سوال داشتم شما چند روز عقب انداخته بودی که فهمیدی بارداری؟؟؟ ۱۰/۱۲روز اصلا فکرشم نمیکردم سریع رفتم واسه ازمایشو اینا جلوگیریمم طبیعی بود اخه سنم ندارم که دیگه ازمایشم مثبت شد اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂