2777
2789
عنوان

ای خدااا

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 50 پست
دل و رودم داره مياد بالااا😔😔😔😔

تهوع داری؟

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واي چ بده تو بارداري نميشه خوابيد 🤐همش دارم ميترسم از بارداري با تعريفايي ك ميشنوم

من همش فکر میکردم بارداری به چیزی شکمت تو نه ماه باد میکنه میری بیمارستان خالیش میکنی یه نی نی میدندستت صبح تا شب ازش نگهداری میکنی چمیدونستم چل میشم تا بچه بیاد بیرون 

بازم خداروشک 

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
شديد و درد  از همه بدتر اينكه دكترم احتمال سقط داده اصلا حالم خوب نيس از يه طرف تاپيكاي خيا ...

عزیزم چرا خودتو با این حرفا ناراحت میکنی معلومم نیست کدومش راسته کدومش نه من که هر وقت میخونم شروع میکنم به کشیدن نقشه قتل شوهرم بعد یکساعتی میگذره از فکرم میره 

اگه سیرابی دوست داری صبا سیرابی بخور عالیه حالت تهوعت کلا میپره 

گلاب به روت اب ميخورم بالا ميارم

اچند ماهی عزیزم؟

شديد و درد  از همه بدتر اينكه دكترم احتمال سقط داده اصلا حالم خوب نيس از يه طرف تاپيكاي خيا ...

چند ماهي؟ چرا سقط؟ علائمت چيه؟

ميشه واسه حل مشكلم يه صلوات بفرستيد.مرسي بچه ها
٥ هفته😔

ناراحت نباش خدا بزرگه انشالله بچتو صحیح سالم میگیری بغلت فقط رو‌چیزایی حساسی دوری کن