2777
2789
عنوان

ای خدااا

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 50 پست
۱۰/۱۲روز اصلا فکرشم نمیکردم سریع رفتم واسه ازمایشو اینا جلوگیریمم طبیعی بود اخه سنم ندارم که دیگه از ...

من سه روز از پری گذشته حدود یک هفته است همش درد پریودی دارم ولی خبری نیست پهلوی راستمم همش تیر میکشه یعنی ممکنه باردار باشم😯

از شیخ بهایی پرسیدند خدا را در کجا یافتی گفت در قلب کسانی که بی دلیل مهربانند...منو میگفت حالا منو از کجا میشناخت در شگفتم     
من سه روز از پری گذشته حدود یک هفته است همش درد پریودی دارم ولی خبری نیست پهلوی راستمم همش تیر میکشه ...

بیبی بزن حتما یهو دیدی شد دیگه 

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیبی بزن حتما یهو دیدی شد دیگه 

الان بزنم نشون میده یا هنوز زوده؟

از شیخ بهایی پرسیدند خدا را در کجا یافتی گفت در قلب کسانی که بی دلیل مهربانند...منو میگفت حالا منو از کجا میشناخت در شگفتم     
الان بزنم نشون میده یا هنوز زوده؟

حالا بزن ممکنم هست نشون نده ولی خب بزن ببین چی میشه 

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
حالا بزن ممکنم هست نشون نده ولی خب بزن ببین چی میشه 

باشه عزیزم مرسی😘

باشه عزیزم مرسی😘

❤️😘