2777
2789

.

♨️برخی دلایل اثبات صهیونیستی بودن برند نستله

۱_ شرکت نستله جايزه جوبيلي (Jubilee Award) را از دست بنيامين نتانياهو، نخست وزير رژيم صهيونيستي، دريافت كرد. اين جايزه به بزرگترين شركت‌هاي تأمين كننده اقتصاد اسرائيل اعطا مي شود.

۲_ نستله هر ساله، مبلغی را به صندوق غرامت هلوكاست واريز مینماید. بيانيه رسمي اين پرداخت در پايگاه اينترنتي اين شركت موجود است.

۴_ شركت نستله، مالك بيش از نيمي از سهام شركت اسرائيلي Osem (از بزرگترين شركت‌هاي غذايي اسرائيل) است.

۵_ مدیر عامل نستله همیشه از مهمانان ویژه محفل سالانه سران فراماسونری و صهیونیسم بین المللی میباشد.

۶_ نام شركت نستله به دليل ارتباط وثيق اقتصادي با رژيم صهيونيستي، در ليست معتبر‌ترين نهادهاي بين‌المللي تحريم اسرائيل موجود است و تاكنون در نقاط مختلف جهان اين شركت توسط گروه‌هاي مختلف مسلمان و غيرمسلمان، به دليل كمك به رژيم صهيونيستي تحريم شده است.

اما اما اما محصولات این شرکت همچنان در ایران در هر فروشگاه مواد غذایی و داروخانه ای در حال فروش میباشد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همش الکیهاز سال ها پیش یکی این دلایلو آورد برای اینکه خراب کنهاگه همچین چیزی بود اصلا نمیفروختنتازه ...

منم باور نمیکنم احتمالا کار رقبا هست میخوان خرابش کنن سالهاست محصولاتش هست و خیلیم خوبه

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
خبر مال الانه تا شب تو اخبار پخش میشه

نه بابا چند سال پیشم میگفتنداینا رو  و درضمن اینها تو کشور خودمون درست میشه و فقط تحت لیسانس اون کارخانه است و از برند اون استفاده میکنه