2777
2789

الان ب فکر افتادی؟ هر رژیمیم باشه ارزش نداره نابود میکنی خودتو حالا این 5کیلو چیز خاصی واست اتفاق نمیوفته بجاش راحت بگیر. و لذت ببر. بعدش لاغرکن

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=356113280]الان ب فکر افتادی؟ هر رژیمیم باشه ارزش نداره نابود میکنی خودتو حالا این 5کیلو چیز خاصی واست اتفاق نم ...[/QUOTE

من هفتاد کیلوام همه بهم میگن چاق شدی 

رژیم سیب زمینی لاغر میکنه بنظرتون

[QUOTE=356113280]الان ب فکر افتادی؟ هر رژیمیم باشه ارزش نداره نابود میکنی خودتو حالا این 5کیلو چیز خ ...

سیب زمینی خودش کربوهیدراته و باید کمتر خورده شه و تخم مرغ زیاد قاتل کبده اگر میبینی اینارو میخوره تو دوره حجم گیریه و کالریشو میسوزونه و این با دوره ی چرلی سوزی فرق داره 

باید اصولی چیزیو شروع کنی اونم زمان میبره اینجوری فقط ضرر میرسونی ب خودت 

عروسی ات مبارک باشه، رژیم های اینجوری سریع،پوستتو خراب میکنه بعد تو عروسی ات خوب نمیشی ، کالری شمار نصب کن روزی ۱۳۰۰ کالری بخور تا عروسی ات، معمولا اینجوری ادم ها هفته ای ۱ کیلو کم میکنن ولی کسایی که اول رژیمشونه چون بدنشون عادت نداره بیشتر از ۱ کیلو کم میکنن بعد هم خود لباس عروس کلی گن و بند ...داره نگران نباش

یعنی هیچ راهی وجود نداره

پیاده روی و ورزش و رژیم و رقص 

نهایت بااینا 2کیلو کم کنی اونم اگ بتونی هروز چندساعت انجام بدیشون حرکات رو