2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ارزومه چهل کیلو باشم از وقتی یادمه درحال رژیم گرفتنم وهیچ وقتم به اون وزن دلخاهم نمیرسه وزنم کم ن ...

به جان خودم توهروزنی باشی باز یکی هست بره تو....من تامیام دوستای اشغالمو نصیحت کنم میگن بشنو از نی چون حکایت میکند حاجی دهنموسرویس کردن

دیدی اخر عاشقش کردم🙂🙂
سخت نیست کافیه ولش کنی تا به پات بیوفته😂😂😂

همیشه هم همین نمیشه که خواهر جان  من با شوهرم دوست بودم.بعد چند ماه ولش کردم مثل تو فکر میکردم.اونم شیک و مجلسی گذاشت رفت.  خودم دوباره دست بکار شدم مرموزانه دوباره برش گردوندمو و ایندفعه سفت چسبیدم بهس.ولی غرورو ارزشمو حفظ کردم و خلاصه خودش پیشنهاد ازدواج داد و ازدواج کردیم.

به جان خودم توهروزنی باشی باز یکی هست بره تو....من تامیام دوستای اشغالمو نصیحت کنم میگن بشنو از نی چ ...

دیگه من دوس دارم لاغر شم چون استخون بندیم هم درشته از سنم بیشتر نشون میدم

همیشه هم همین نمیشه که خواهر جان من با شوهرم دوست بودم.بعد چند ماه ولش کردم مثل تو فکر میکردم.اونم ...

نه اخه من اولش خیلی ناراحت بودم ایناهم دسته جمعی عذابم میدادن یه مدت بعد گفتم جهنم شین بابا😐بعد کلا بی اهمیت😂😂بعد تازه قدرمو دونست

دیدی اخر عاشقش کردم🙂🙂