از صب بلند شدم دور کارا خونه و سبزی پاک کردم بعد ماهیها بعد مرغا تمیز کردم و و بسته بندی بعد ناهار.. هر چ به دخترم میگم تو اشپز خونه غذا بخور میره جلو تی وی وکلی برنج میرزن.. تا میام اینا رو جمع کنم رفتن اتاق خواب.. کل رختخوابا و لباسا کار شوهرم و لباسا بیرونی ک به رگال اویزونن همه رو ریختن یه ساعت رفتم اونجا مرتب کردم چون برا شام مهمون دعوا کردم بیرون تا میام برنج بخیسونم و مرغ بزارم مواد اسباب بازی و کش موهاشون پخش خونه میکنن میام اینجا جمع کنم میرن اشپز خونه دارن بادوم میشکنن و پخش میکنن.. با کلی دعوا میرم اونجا تمیز کنم بزرگه ک رف دستشویی کوچکه هم باش رف صندلی حموم اورد پیش روشویی و کلی اب ریخت رو سرامیکا خودشم سر خورد با کله افتاد میخام صندلی بردرام بر میدارش و در میره و جیغ و گریه.. بززگه میره رو اپن سرپا میمونه اینم دنبالش اصلا هر کاری بزرگه انجام میده اینم دنبالش و جیغ جیغ جیغ.. خیلی خودمو کنترل کردم نزنمشون الان مث روانیا با سر درد و اعصاب خوردی نشستم بالا سرشون 🥺🥺
15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم
باباشون تو کل هفته فقط بعد ظهر جمعه خونس بیچاره خوابه
همونم غنیمتع .تی وی رو روشن کن و بگو اگر تا آخر شب همینجور ساکت بنشینید قول میدم تا صبح فرشته ها یه جایزه بزارن زیر بالشتتون .اون جایزه رو هم من و بابا نمیدونیم چیه
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
خشمتون قابل درکه ولی کتک زدن واقعا توجیه ناپذیره. کتک زدن به بچه یاد نمیده فلان کارو نکنه صرفا میترسه از شما و ممکنه در نبودتون دوباره تکرار کنه هم اینکه بچه ای که توی کودکی تنبیه بدنی بشه رفته رفته راه ابراز خشمش رو توی خشونت میبینه و خب این اسیب بزرگیه..
همواره مراقب آنچه درباره یک زن می شنوید باشید. شایعات از جانب مردانی است که نتوانسته اند به وی دست یابند یا زنانی که نتوانسته اند با وی رقابت کنند.
6 سال و دو سالن هر کاری میکنم جمع نمیکنه موقع جمع کردن بی حال میفته و اخ و ناله ک شکمم درد میکنه حال ...
فضولننن،😂😂
مجبور شون کن کمکت کنن تو جمع کردن وسایل شون
به بابام بگو کمکت کنه ،باهاشون جدی باشه تو این مورد
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
[QUOTE=400643689]اخی عزیزم خدا حفظشون کنه بچن دیگه یه زیر سفره ای پهن کن که رو اون برن چیز بخورن خونه بچه داری ...[/ ای دو ساله راه میره و میرزه میگم لاقل تو اشپزخونه بشینین ک فقط اونجا رو جارو بزنم بزرگه میاد جلو تی وی اینم دنبالش
15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم