2777
2789
عنوان

خانوما کسی لوزه سوم بچشو عمل کرده

239 بازدید | 24 پست

پسرمن ۴سالشه لوزه سوم داده شدیدم هس اصلن شبانمتونه نفس بکشه ولی میترسم ببرمش عمل ‌.بنظرتون عملش راحته تواین سن مشکلی نداره؟تجربیاتتون رو بگین

پسرم😍🤗

خواهرم ۷ سالش بود عمل کرد

ببر عملش کن تا دیر تر نشده

خواهر من ب جایی رسیده بود ک شب بیدار میشد میزد زیر گریه میگف نمیتونم نفس بکشم 

مدرسه ک بره بدتر میشه هرروز مریض میشه اون سال ک خواهرم عمل نکرده بود دوبار کرونا گرفتیم 🤦🏻‍♀️

همشم مریض بودیم 

خطری نداره هر چی زودتر عملش کنی بهتره

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر دخترم مثل شما فکر کردم

سالها عذابش دادم

پسرم هم ۵ سالشه سه بار بیمارستان بستری شد بخاطر تبهای شدیدی که موثع سرماخوردن می کرد

هر دوتاشون‌رو یک ماه پیش بردم عمل کردم 

یک هفته سختی داره

راحت میشن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
خواهرم ۷ سالش بود عمل کردببر عملش کن تا دیر تر نشدهخواهر من ب جایی رسیده بود ک شب بیدار میشد میزد زی ...

الهی بمیرم بچه بیچاره .پسرمنم اصلن نمتونه نفس بکشه نفسش قط میشه وسط خواب.سنش که یکم کوچیکه بیشتر ازاون میترسم

پسرم😍🤗

سلام.من بچه بودم لوزه سوم داشتم رفتم جراح گوش و حلق بینی بجای عمل بستریم کرد با یه گیاه بشدت تلخ ک میگفت خودم از کوه چیدم درمانم کرد.۳ روز میومد بیمارستان و نیرخیت تو دماغ و دهنم قبلشم تدابیری مثل روغن مالی و ریختن روغن تو دماغ.  دمنوش و حجامت و این چیزا بهم داد بعد بستریم کرد و اون گیاه ک اسمشو نمیدونم منم دوهفته صدام قطع شد و بعد دوهفته درست شد لوزه سومم بدون عمل درمان شد بااونکه بهترین دکترای استان میگفتن فقط عمل...سینوزیتم داشتم وضعم خیلی خراب بود همش مریض بودم

الهی بمیرم بچه بیچاره .پسرمنم اصلن نمتونه نفس بکشه نفسش قط میشه وسط خواب.سنش که یکم کوچیکه بیشتر ازا ...

تا کوچیکه عملش کن بخدا رفت مدرسه یا مهد دمار از کلت در میاره🤦🏻‍♀️

مامانم میگه بچه ی دو ساله هم بود ک عملش کردن

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

سلام.من بچه بودم لوزه سوم داشتم رفتم جراح گوش و حلق بینی بجای عمل بستریم کرد با یه گیاه بشدت تلخ ک م ...

بااینچیزا یعنی درمان میشه؟شاید درمانش کوتاه مدت باشه همیشگی نباشه

پسرم😍🤗
چقدر تو اتاق عمل میمونن کلن؟هزینه اش چقد شد

من کلینیک خصوصی عمل کردم ۲۵ شد

یکساعت اتاق عمل سه ساعت ریکاوری

بعدشم مرخص می کنن میای خونه 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮