2777
2789
عنوان

وای یه ادمی تو خیابون دیدم برگاتون میریزه خیلی ترسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 59 پست
یعنی تو ایران وسط شهر با ناف باز ارایش غلیظ بگردن و کاری به کارش نداشته باشن؟😐

شاید قبل دیدن با چشم خودم حرفتو لایک میکردم اما وقتی با چشمای خودم محل خودمون یکیو دیدم دختر با دوتا پسر سیگار به دشت سر لخت موها تا کمر ،کراپ همجاشم بیرون ریخته بود شلوارشم از این پاره ها بود 

یکیم با دختر عموم دیدیم اون با یه پسر کت و شلوار پوش خیلی خوش تیپ اما دختر همراهش شلوارک و کراپ تنش بود با ارایش غلیظ و سر لخت

چشم ها دریچه ی روحن!...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آسیب زد بهت؟ فحش داد؟ بی احترامی کرد؟ چتونه اخه

وای میگم ترنسس نبود یه مرد بود که مشخصم بود بالای سی سالشه خودشو کرده بود شبیه خانوما یجوری نگاه میکرد منم یه دختر بیست ساله تو خیابون خلوت خب ترسیدم طبیعیه بعدم مگه بی احترامی کردم

شاید قبل دیدن با چشم خودم حرفتو لایک میکردم اما وقتی با چشمای خودم محل خودمون یکیو دیدم دختر با دوتا ...

خاک عالم برسرشون هرچیزی حدی داره 

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

ما هم تو دانشگاه یه تر.نس داشتیم خیلی انرژیش بد بود حس بدی میگرفتم ازش آرایش نمیکرد ولی ابروهاشو برمیداشت موهاش بلند بود کفشاش پاشنه داشت پاشنه دار زنونه نبود ولی ازین کفش پسرونه های عجیب بود😐یبار برای یه درسی همگروه شدیم وقتی نگام میکرد میترسیدم😑🤒یه روز هم حس کردم یه دختری داره با عشوه حرف میزنه برگشتم دیدم این به اصطلاح آقاست😑

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘