از دور که دیدمش معمولی بود یه دختر قدبلند که که کراپ پوشیده بود نافش و شکمش معلوم بود یه شلوار نود هم پوشیده بود ولی وقتی اومد نزدیک خداشاهده نزدیک دو متر قدش بود هیکلی هم بود سینه و باسن تیز قشنگ مشخص بود مصنوعیه وای بچها بقران مرد بود خودشو کرده بود شبیه دخترا چون مغنعه سرش بود پایین مغنعشو اورده بود بالا بسته بود دور صورتش ولی پایین چشماش سبز بود دیدین مردا ریششونو میزنن اگر روش کرم بزنن چه شکلی میشه اونجوری بود
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اووو اینارو ک زیاد میبینم ناف و شکم بیرون فقط سینه رو پوشوندن ی ب اصصلاح مانتوهم روش پوشیدن
توشهرما یکی اینجورنمی تونه بگرده اگه مواهاش بیرون باشه قبل برادران نیروی انتظامی اقدس خانم های محله ودوستان کاراگاهشون طرفو خودشون به حسابشون میرسن
کاربری دست دونفره دوستان .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه
کاربری دست دونفره دوستان .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه
خب ترنسن ولی بنظرم اونایی که ازلحاظ جسمی ترنسن ادم نمی تونه چیزی بگه چون دست خودشون نیست ولی جدیدا طرف اقاست بعد بخاطر ممبر و فالوور گرفتن خودشو ارایش میکنه لباس دخترونه میپوشه
خب ترنسن ولی بنظرم اونایی که ازلحاظ جسمی ترنسن ادم نمی تونه چیزی بگه چون دست خودشون نیست ولی جدیدا ط ...
بخدا ترنسس نبود من ترنسس دیدم میگم باسنش مصنوعی بود خیلی ضایع بود سینه هاشم خیلی بالا بود یه حالتی که دیدی توپ میزاری زیر لباست چجوریه مشخص بود داشته میرفته یه جایی کرم بریزه
بخدا ترنسس نبود من ترنسس دیدم میگم باسنش مصنوعی بود خیلی ضایع بود سینه هاشم خیلی بالا بود یه حالتی ک ...
سوتین جک دارن اونا
میدونم سه نوع ترن س داریم یکی که از لحاظ جسمی ترن سه
یکی از لحاظ روحی
یکی هم بخاطر فالوور و... گرفتن
منم یه بار یه تر ن س تو خیابون دیدم داشت با گوشی حرف میزدپسره بهش میگفت جایی وایسا کسی مزاحمت نشه😅 ...
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
سلاممممم خوشگلهههه چه دماغ خوش فرمی عجب لبایی عاشق لبخند نانازت شدم در یک جمله کل گل های دنیا جلوی زیبایی تو کم میارن اگه کسی امروزت بهت نگفته من میگم: خیلی دوستت دارم و به وجودت افتخار میکنم .زندگی هنوز هم پره از بوی لیمو و سیب و پرتقال فقط باید بوییدش.عاشق کتاب مخصوصا کتاب های قانون جذب و... خوشحال میشم بهم معرفی کنید و اگه نتیجه ای داشتین بهم بگین. دوست دارم صبح تا شب وسایل قدیمی رو جمع کنم و کنار خودم تلنبار کنم. هیچی تو این دنیا منو به اندازه غروب بارونی زمستون خوشحال نمیکنه.بنده از کاه کوه میسازم.اشک من دم مشکمه لطفا با من یکی دعوا نکنید.. اگه حرفی زدم که با علایق شما مغایرت داشت از همین تریبون معذرت میخوام.خوشبختی مثل بوی نارنگی ته کلاسه وقتی که شروع بشه بوش همه زندگی رو میگیره"اگر ما کردها امیدوار نبودیم خیلی زودتر از بین رفته بودیم." خیلی حرف زدم دیگه میرممم .داشتم میگفتم خواهر یک عدد شوهر دارم اسمش چیه؟(ارسطو دیگه مگه اسممونمیبینی.)شوهر من الکی پشتش حرف زیاده وقتی مثل دوتا ملخ عاشق کنار هم نشسته بودیم خودش گفت من اولین دختریم که رفته خواستگاریش دختر محمود نقاش و زن چینی و خواهر زاده اوس موسی همش بهونست اینارو حسودا ساختن رابطه مارو بهم بزن چون تو این دوره زمونه شوهر به این اقایی و صد برابر جذاب تر از شوشویی من مگه پیدا میشه؟