2777
2789
کمتر از یک ماه

واقعا چقدخوب ‌من اواخرشهریور قبول شدم مدیرآموزشگاه گف دوسه ماه طول میکشه 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

اره از منم صورتی پاستیل ☺️☺️😊 خدا پدرشون را بیاموز که انتخاب رنگ گذاشتند

چه چیزایی آدم میشنوه

انتخاب رنگ گذاشتن؟😐

چرا پس من تمدید کردمش  گزینه انتخاب رنگ نداشت؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چقدخوب ‌من اواخرشهریور قبول شدم مدیرآموزشگاه گف دوسه ماه طول میکشه

نه فک نکنم مال من 20 روز به دستم رسید مال شوهرم دو هفته ای زیاد طول نمیکشه

بُگذَر بُگذار بُگذَرَد :)👥←👤

چه چیزایی آدم میشنوهانتخاب رنگ گذاشتن؟😐چرا پس من تمدید کردمش گزینه انتخاب رنگ نداشت؟

الکی میگه بابا منم تمدید کردم همچین مسخره بازی نداشت

گواهینامه مگه بچه بازیه صورتی انتخاب کنی

استارترم یه چیزی پروند و آف شد

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
الکی میگه بابا منم تمدید کردم همچین مسخره بازی نداشتگواهینامه مگه بچه بازیه صورتی انتخاب کنیاستارترم ...

دلم گواهینامه صورتی خواست😂😂😂

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
نه فک نکنم مال من 20 روز به دستم رسید مال شوهرم دو هفته ای زیاد طول نمیکشه

خداکنه مال منم زود بیادشدیدا احتیاج دارم 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

الکی میگه بابا منم تمدید کردم همچین مسخره بازی نداشتگواهینامه مگه بچه بازیه صورتی انتخاب کنیاستارترم ...

اتفاقا درست گفت شما اطلاعاتت کمه چرا مسخره می‌کنی ؟

اگه میخوای تو گوگل سرچ کن گواهی نامه صورتی هم بزن ببین 

بابت هر بی اطلاعیتون دیگران رو مسخره نکنید