2777
2789
دوستان این شما اینم صورتی 😑😐

خیلی هم صورتی نیست

بیشتر سبزه

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

الان بخام صورتیش کنم چیکارکنم؟هنگام تمدید

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد طول کشید بدستت برسه ؟

از دوران خوارزمشاهیان من در نی نی سایت خواننده خاموش بودم😂اگه دوست داشتی واس حل مشکلاتم ی صلوات بفرس🙃یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

آره رنگش تغییر کرده

یه قسمتایی انگلیسی هم داره

داداشم میگفت برای خانما خوبه ولی چون صورتی داره برای مردا بده🫠😂

نمیدونم جدیدا اینجوری ان یا نه

ولی برای بابام که تمدید کرده ، آوردن همین جوریه صورتی داره

🤸🏻‍♀️

دو ماه😑

چقد دیر به من گفتن نهایت ۴۰ روز 

از دوران خوارزمشاهیان من در نی نی سایت خواننده خاموش بودم😂اگه دوست داشتی واس حل مشکلاتم ی صلوات بفرس🙃یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
دلم گواهینامه صورتی خواست😂😂😂

منم گفتم چرا واسه من سفیدههههه

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

اتفاقا درست گفت شما اطلاعاتت کمه چرا مسخره می‌کنی ؟اگه میخوای تو گوگل سرچ کن گواهی نامه صورتی هم بزن ...

همچین گفت صورتی.. این کجاش صورتیه؟

من فکر کردم کامل صورتی دخترونس

بعدم رنگ گواهینامه مگه اطلاعات داشتنه؟

من یازده سال پیش گواهینامه گرفتم و راننده ام خودم

میتونست همون اول عکس بزاره نه یکساعت بعد

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
همچین گفت صورتی.. این کجاش صورتیه؟من فکر کردم کامل صورتی دخترونسبعدم رنگ گواهینامه مگه اطلاعات داشتن ...

حالا شاید اینترنت قطع شده یا هر دلیل دیگه ای 

میتونستی تو اینترنت ببینی نه اینکه اطلاعات غلط بدی 

چون یازده سال پیش گرفتی پس از اون موقع تا الان تغییر کرده 

همچین گفت صورتی.. این کجاش صورتیه؟من فکر کردم کامل صورتی دخترونسبعدم رنگ گواهینامه مگه اطلاعات داشتن ...

شما خیلی ناراحت شدی می‌تونستی تو تاپیک نمونی یکی دیر پست می‌ذاره لابد اینترنتی ضعیفه

حالا شاید اینترنت قطع شده یا هر دلیل دیگه ای میتونستی تو اینترنت ببینی نه اینکه اطلاعات غلط بدی چون ...

همین زمستون تمدیدش کردم

بعدم ادم تاپیک میزنه اطلاعات کامل میده

نه یه چیزی کلی بگی بری

شما خیلی ناراحت شدی می‌تونستی تو تاپیک نمونی یکی دیر پست می‌ذاره لابد اینترنتی ضعیفه

نه ناراحت نشدم

ایشون اومد بحث شروع کرد منم جواب دادم

به هرحال مبارکت باشه امیدوارم بهترین استفاده هارو بکنی از گواهینامت