2777
2789

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

گزینه ۲درست گفتم؟

نه عزیزم ۴ میشه ولی میخوام بدونم چرا ۳ نمیشه

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منشا نخسین جهان

خداس موضوع فلسفه ک خدا نیست

موضوع فلسفه وجوده عام ترین موضوع

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

3

نه عزیزجان ۴‌میشه میخوام بدونم چرا ۳ نمیشه

عه واقعاً مگه ب برسی اصل و مبدأ وجود نمی‌پردازه؟مطمئنی درسته؟!

اره عزیزم

۳ نمیشه بخاطر اینکه گفته نخستین وجود..ما کاری به کلمه نخستین نداریم..ما با وجود کار داریم ..مبانی و مبادی و اسباب یعنی اصل وجود ...همه ی موجودات توی اصل وجود مشترک هستن..همه شون وجود دارن...کاری به نخستین وجود نداریم اصلا... با همه ی موجودات کار داریم که توی اصل وجود مشترک اند..فکر کنم این باشه..

اگه بخوام حساب کنم زندگیم تا به الان چطور گذشته، باید بگم نصفشو خوابیدم و نصفشو درس خوندم و امتحان دادم.مختصر و مفید.😂😔