2777
2789
عنوان

چرا خدا به هرکی دوست داره دختر میده و هرکی دوست داره پسر میده؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 50476 بازدید | 98 پست

دیگه هر زنی وقتی باردار. میشه اونی که تو شکمشه به اندازه دنیا دوسش داره ومواظبشه میشه تیکه ای ازوجود خودش سختی و درد وهمه چی رو خودش داره تحمل میکنه خیلی بی انصافیه کسی بگه چرا پسره چرا دختره یا هرچیزدیگه به کسی ربطی نداره هرکی علاقه شو تو دلش نگه داره به زبون نیاره

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  
نه عزیزم این چه حرفیه😂😂 مسلما خدا تعیین میکنه خل اینکه چه نوع اسپرمی با چه کروموزومی بره به سمت ...

اگه ایتجوری که شما فکر میکنید باشه خب چرا خدا یه بنده ی بیگناهو مثلا معلول افریدع؟اینم بخاطر همین قوانینه .خدا عالمه و همه ی این علمی که امروز ما میبینیم اخبارشو خدا خلق کرده...همه ی اتفاقات علمی افریدشون خداست و خلاف اون اتفاقی نمیفته مگر در موارد معدود معجزات که مثلا بیماری شفا پیدا میکنه .خدا خلاف قواعدی که وصع کرده تو خلقت کاری نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم به سلامتی انشالله

خوبه  خداروشکر که عصبانی نمیشی خب یه بار به سلامتی دوبار به سلامتی یعنی چی که زنگ میزنن اطلاعات جنسیت بچه های بقیه رو بهت میدن.نشون بده که چقدر عاشق بچه ت هستی وقتی به دنیا اومد

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  

یعنی چی خدا حکمت مارو میدونه؟یعنی مثلا به من پسر بده تو آینده یه چیز بد اتفاق میافته ولی به اونایی که پسر میده این اتفاق نمیافته؟

خب یه کاری کنه برا منم خوب باشه پسر.مگه منم بندش نیستم.یعنی ما دختر دارا انقدر بدیم.

من دختر رو برابر پسر میدونم ولی دوست دارم دوتاشم داشته باشم.چه اشکالی داره.از طرفی هم کمتر از اینو اون که خیلیاشون فامیلن و مجبوری باهاشون رفت و امد کنی حرف میشنوی

خدایا ناامیدم نزار

به نظر من که خدا نمیشینه یکی یکی تصمیم بگیره 

حکمت با شه یا نه

کلی زن هستن که دختر دوس ندارن با دختر بد رفتاری میکنن

خدا بهشون دختر میده دختره اذیت میشه هیچ حکمتیم نداره

طبیعت کار خودشو میکنه 

یه جوریه سیستم که نصف دختر بشه نصف پسر

شانسیه

خیلی جالبه خداییش

من دوست دارم خدا کمکم کنه ۴ تا بچه بیارم ۲ تا دختر دوتا پسر خییییلی دوست دارم ولی از لحاظ مالی نمیتونم تامینشون کنم فعلا وضعمون در حد ۲ تا بچه س😊😊😊..دوست دارم دخترم خواهر داشته باشه پسرم برادر

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.