عزیزم به حرف مردم اهمیت نده این چند روزه سر مانتو بارداری انقدر حرف از همکارام شنیدم که واقعا به این نتیجه رسیدم حرف مردم تمومی نداره. سر این موضوع هم به اونی که دختر داره می گن آخی خدا ایشاالله پسر هم بهت بده به اونی که پسر داره می گن آخی دختر غمخوار مادره یه دختر هم بیار . برای حرف مردم یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه.
مهربانی را اگر قسمت کنیم،من یقین دارم به ما هم میرسد.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فرزند باقیات و صالحاته . دختر پسر نداره . تربیت مهمه جوری که بگن خدا پدر مادرشو بیامرزه نه اینکه بگن خدا لعنت کنه پدر و مادرشو . تو قرآن یاد آور شده فرزندان وسیله ی آزمایش الهی هستن
انشالا یهویی یه چیزی بشه . همونی که دلت می خواد بشه
عزیزم به چه امیدی.اومدو نشد.مگه ادا و حرفا مردمو نمیبینی؟یا دلسوزی الکی یا تیکه میندازن.یا الکی برا اینکه دلتو خوش کنن میگن دختر اله و بله و....بدتر اعصاب ادم به هم میریزه
عزیزم به چه امیدی.اومدو نشد.مگه ادا و حرفا مردمو نمیبینی؟یا دلسوزی الکی یا تیکه میندازن.یا الکی برا ...
به منم خیلی حرفا زدن حتی بهم گفتن اولی دختر شه آدم برا دومی استرس داره اگر پسر نشه واویلاست من تو خانواده همسرم فقط غریبم همه فامیلن بهم گفتن ما فامیلا باهم ازدواج میکنیم پسر زا میشیم تو غریبه بودی بچت دختر شده
یادمه توی برنامه تلویزیونی آقای قرائتی که سه تا دختر به اسم فاطمه دارن می گفتن توی یکی از مراسم هاشون یه نفر به سینش میزد می گفت ایشالا خدا به حق پنج تن بهت یه پسر بده . آقای قرائتی هم در جواب به سینش زد گفت ایشالا خدا به خق پنج تن به تو یه جفت عقل بده😂😂😂
انشالا یهویی یه چیزی بشه . همونی که دلت می خواد بشه
آخه منم خودم پسر دوست داشتم همیشه میگفتم من یکی میارم اونم پسر نقطه ضعف ازم دارن
دقیقا مثل منی.من جاریام و خواهر شوهر وپسر دارن.از کسی که اصلا انتظار نداری میبینی بهت چرت و پرت تهویل میده.
این جاریم که حاملست پسره میگه من دومی هم پسر میارم باهم جور باشن.
اون یکی جاریم میگه بزرگ کردن دختر تو این دورو زمونه خیلی سخته.خواهرشوهرم که یه دمنوش بخوری میگه از اینکارا نکن پسر دار نمیشی.مادرشوهر هم که دیگه نمیگم چیا میگه
من و همسرم عاشق دختر بودیم. اتفاقا خانواده هامونم برعکس خیلیا، دختری هستن.
بچه مونم دختره. ولی با شناختی که از خودم دارم(یه خرده لوس و نازنازی ام) تو تربیت پسر خیلی به مشکل برمیخوردم. احتمالا اگه بچه مون پسر میشد اوا خواهر از آب در میومد.
دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.