2777
2789
عنوان

چرا خدا به هرکی دوست داره دختر میده و هرکی دوست داره پسر میده؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 50463 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر دوستت رو ازاینکار منصرف کن.بااین کارش هم قتل انجام داده هم به جنگ خواست خدارفته هم ناشکری کرده و هم باید منتظر بدترین چیزها توزندگیش باشه

مایه موردمشابه داشتیم.اونقدر بخاطر پسردارشدن خودشونو به این درو اوندر زدن تااینکه آخرش صاحب پسری شدند که الان روزی صدبار آرزوی شنیدن خبر مرگشو دارند

عزیزم خدا که نمیاد واسه هر ادمی برنامه ریزی کنه که چی بهش بده چی نده یه سری قوانینی تو خلقت گذاشته ه ...

نه عزیزم این چه حرفیه😂😂

مسلما خدا تعیین میکنه

خل اینکه چه نوع اسپرمی با چه کروموزومی بره به سمت تخمک رو خدا تقدیر میکنه دیگه

بدون اذن خدا حتی یه برگ هم از درخت نمیریزه

منتظر نی نی هستیم.یه صلواتما رو مهمون میکنید؟    
یعنی خدا هیچ نقشی نداره به نظرت؟؟؟

چرا خدا همین قوانینو رو وصع کرده عزیزم ولی خلاف این قوانین که خودش گذاشته هیچ اتفاقی نمیفته .شما هر متن تخصصی دینی بخونی میبینی این چیزی که من گفتم داخلش هست .اگه یادتون باشه تو معارف دبیرستانم بود اینکه جخان خلقت قوانینی داره که از جانب خدا تعیین شده و خلاف اون اتفاقی نمیفته 

واقعا الان تو خانواده همسر من سه نفر با من باردارن همشون پسرن خواهرشوهرم هی زنگ میزنه میگه بچش پسره& ...

عزیزم من خودم باردارشدم شوهرم مادر وپدرخودم ومادرپدر همسرم گفتن هرچی خدا بده عزیزه اولین سونو گفت دختره بازم گفتن دختر خوبه برای اینده توو....خلاصه که سونوی قطعی گفت پسر.فهمیدم چقدرخوشحال شدن حتی نذرکرده بودن پدرشوهرم میگفت دلموشادکردی.فهمیدم وای اینا بخاطراینکه دل منو نشکنن ازعلاقه شون چیزی نمیگفتن بازم دمشون گرم که اعصابمو اون مدت بهم نریختن بگن چرا دختر چرا پسر

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  
نه عزیزم این چه حرفیه😂😂 مسلما خدا تعیین میکنه خل اینکه چه نوع اسپرمی با چه کروموزومی بره به سمت ...

خدا یه سری قوانین کلی گذاشته عزیزم بدون اذنش برگی از درخت نمیفته درست ولی همه چیز طبق قوانینی که خودش قرار داده اتفاق میفته.همین مبحثو تو معارف 4 ام دبیرستان هست میتونید بخونید

خانواده همسرم به شدت پسر دوستن هرکی جدید باردار میشه تا میفهمن پسره به من زنگ میزنن میگن بچه فلانیم ...

ببخشید ولی چه قدر قدیمی فکر میکنن

الان دیگه دوره این حرفا تموم شده

شما هم اون حدیث پیامبر(ص) رو بذار پروفایلت همون که میفرماین از برکت زن آن است که فرزند اولش دختر باشد

درضمن خدا به محبوب ترین خلق خودش یعنی پیامبر (ص) فقط دختر داد و عرب جاهل اونموقع بهشون گفتن تو ابتری(بیهوده و بی ثمری)چون پسر نداری

منتظر نی نی هستیم.یه صلواتما رو مهمون میکنید؟    
عزیزم من خودم باردارشدم شوهرم مادر وپدرخودم ومادرپدر همسرم گفتن هرچی خدا بده عزیزه اولین سونو گفت دخ ...

تمام نوهاشون پسر الانم بهم زنگ زدن گفتن زن فلانی رو یادته گفتم بارداره گفتم خوب گفت بچش پسره

همون pari 70  هستم😊