2777
2789
عنوان

چرا خدا به هرکی دوست داره دختر میده و هرکی دوست داره پسر میده؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 50426 بازدید | 98 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیزم متوجه شدم دختر بارداری و پسر دوست داشتی.به نظر منم خانواده های اون مدلی خیلی چییییزن عزیزم.دختر تو میشه عشق همه بهت قول میدم بعد میفهمن که دختر چیه.من خودمم عاشق پسر بودمو هستم اما خدا دوتا فرشته ناز که دخترن بهم داده.که همه جونشونو واسشون میدن.عزیزم من هیچ وقت هیچ وقت جلوشون رو نکردم که عاشق پسرم .هروقت حرف از پسر میشه میگم ول کنین بابا من که اصلا نمیتونم با پسر و تربیتشو اذیتاش کنار بیام و از این حرفا.خخخخ الان همه فک میکنن من متنفرم از پسر.اما خدا از دلم آگاهه.حتی مادر شوهر یکی دوباری به گوشم اورد که برم ای وی اف ولی منو شوهرم داغ کردیم اساسی.

درضمن پسر زا دختر زا رو به زبون نیارید کلمه ی اشتباهیه .بخدا الان خیلیا دنبال یه نصف دخترن فکن یه نصفه .بخدا زنداییم قبل اینکه دوتا بچشو داشته باشه ۱۳سال بی بچه بود همیشه ارزو میکرد میگفت خدایا من به یه ناقصشم راضیم که بدی و نیومده ازم بگیریش فقط یه چند ماهی بده تا حداقل مردم ببینن منم میتونم داشته باشم.والا منم جاریم و خواهر شوهرم پسر دارن من دختر دارم اونم دوتا.ولی روزی صدهزار بار خداروشکر میکم.خدایییییا شکرت

خدایا میشه آرزوشو به دلم نزاری لطفا😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
آخه هرکی تو فامیلای شوهرم پسر دار میشه اولین نفر به من زنگ میزنن میگن باتوه بارداریش بچش پسره

عزیزم تو هم جوابشو بده.بگو خداروشکر مال من دختر شد.

واقعا چرا فرهنگ غلط انداز قدیم هنوز توی ذهن مردم کشور مونده.مگه دوران پدربزرگها و مادربزرگها هست که اینهمه پسر پسر میکنن.اخه مگه پسرا چه گلی به سرشون زده که دختر نزده.

عزیزم بهت توصیه میکنم با افتخار بگو خداوند منو دوست داشته که نعمت دختر بهم داده.

عزیزم تو هم جوابشو بده.بگو خداروشکر مال من دختر شد. واقعا چرا فرهنگ غلط انداز قدیم هنوز توی ذهن مرد ...

ممنونم عزیزم حق با شماست برام دعا کن هفته دیگه زایمانمه

همون pari 70  هستم😊
دوست عزیزم متوجه شدم دختر بارداری و پسر دوست داشتی.به نظر منم خانواده های اون مدلی خیلی چییییزن عزیز ...

عزیزم چقد خوبه که طرز تفکرت اینه خیلی حرفات قشنگ بود ممنونم امیدوارم منم یه روز بتونم به دخترم افتخار کنم همش به خدا میگم بهم یه دختری بده همه اینایی که دلمو شکستن حسرت بخورن که چرا دختر منو ندارن

همون pari 70  هستم😊
عزیزم چقد خوبه که طرز تفکرت اینه خیلی حرفات قشنگ بود ممنونم امیدوارم منم یه روز بتونم به دخترم افتخا ...

خداروشکر عزیزم.مطمعن باش همینطورم میشه و بهش افتخار میکنی .دختر هستی پدره و نفس مادر و مونس هردوشون.والا ماکه واسه دخترامون جون میدیم .شمام مطمعن باش از ما بیشتر عاشقش میشین.بزار بیاد تا نبینیش حرفامو درک نمیکنی.

خدایا میشه آرزوشو به دلم نزاری لطفا😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢